-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Ikea“ pakeitė Lietuvos baldų gamybos sektorių

Baldų pramonės specialistai neabejoja, kad vienas didžiausių pirkėjų Švedijos koncernas „Ikea“ į Lietuvos baldų sektorių atnešė naują verslo kultūrą, rašo „Verslo žinios“.
IKEA Klaipėdoje
IKEA Klaipėdoje
Temos: 2 Gamyba Baldai

„Visi gamintojai, kurie norėjo bendradarbiauti su šiuo koncernu, turėjo persitvarkyti“, – sakė asociacijos „Lietuvos mediena“ direktorius Raimundas Beinortas. Jis neabejoja, kad koncerno „Ikea“, kaip didelio kliento, patirtis ir efektyvumo reikalavimai yra labai teigiamas dalykas.

„Būtent su šio pirkėjo pagalba „Freda“ iš esmės persitvarkė. Koncernas įdėjo labai daug pastangų, jo darbuotojai mus daug konsultavo, daug su mumis dirbo, kad pasikeistume. Kalbant apskritai, koncerno specialistai Lietuvos baldų pramonei atnešė pasaulines verslo valdymo gaires.

Manau, kad ir kiti gamintojai tai patvirtintų. Šis pirkėjas yra labai inovatyvus, ir su juo į Lietuvą atkeliavo gerosios verslo valdymo praktikos“, – tvirtino Kaune įsikūrusios baldų gamybos įmonės „Freda“ generalinis direktorius Antanas Ėmužis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius