Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Impuls“ žengia į Latviją

Didžiausią Lietuvoje sveikatingumo klubų tinklą „Impuls“ valdanti bendrovė UAB „Impuls LTU“ žengia į Latvijos rinką.
Sporto klubas „Impuls“
Sporto klubas „Impuls“ / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Plėtrą šioje šalyje bendrovė pradeda nuo biudžetinių sporto klubų tinklo „Lemon Gym“ vystymo: Rygoje kitų metų pirmojoje pusėje duris atvers du „Lemon Gym“ sporto klubai. Iki šių metų pabaigos į plėtrą „Impuls LTU“ investuos 3 mln. eurų, 2016 m. – dar mažiausiai 2 mln. eurų.

Pirmasis „Lemon Gym“ klubas Rygoje duris atvers 2016 m. sausį, antrasis – 2016 m. pavasarį. Jie įsikurs tankiai apgyvendintuose rajonuose, šalia itin judrių gatvių.

Planuojama, kad iki kitų metų pabaigos Rygoje veiks bent 4 „Lemon Gym“ klubai.

Per artimiausius dvejus metus „Impuls LTU“ planuoja toliau aktyviai plėstis Baltijos šalyse tiek atidarydama naujus klubus, tiek įsigydama jau veikiančius rinkoje.

V.Siugzdinis
V.Siugzdinis

Pasak „Impuls LTU“ direktoriaus Vidmanto Šiugždinio, į Latviją plėstis nuspręsta dėl palankios rinkos situacijos šioje šalyje: įvertinta, kad biudžetinio tipo sporto klubų, tokių kaip „Lemon Gym“, Latvijoje nėra, o sportuojančių žmonių kiekis vis dar auga.

„Impuls LTU“ vadovo teigimu, „Lemon Gym“ formatas Latvijoje bus toks pats kaip ir Lietuvoje – tai bus modernūs sporto klubai su kokybiškomis treniruoklių salėmis ir automatizuota patekimo į klubą sistema. Savo lankytojams jie pasiūlys siauresnį, bet daugeliui sporto gerbėjų visiškai pakankamą paslaugų paketą už 19 eurų per mėnesį kainą.

„Tokios koncepcijos klubus Vilniaus gyventojai priėmė labai palankiai, o Lietuvos ir Latvijos rinkos turi panašumų. Turint omenyje, kad biudžetiniai klubai sėkmingai veikia visoje Europoje, tvirtai nusprendėme žengti į didžiausią Baltijos šalių miestą – Rygą. Kadangi mūsų prekinis ženklas Latvijos rinkoje bus naujas ir mažai žinomas, vykdysime drąsesnę komunikaciją negu kiti rinkos dalyviai“, – teigia V.Šiugždinis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius