Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jonavoje duris atvėrė „Lidl“

Nuo ankstyvo ketvirtadienio ryto prie naujo pastato Jonavoje, Žemaitės g. 3, būriavosi smalsuolių būrelis, kuris vis didėjo artėjant aštuntai valandai, kai duris atvėrė „Lidl“ parduotuvė. Ši parduotuvė 20-oji Lietuvoje ir joje atsirado 63 darbo vietos.
Nauja parduotuvė Jonavoje
Nauja parduotuvė Jonavoje / "Jonavos žinios"
Temos: 2 Parduotuvė Lidl

„Ačiū, kad susirinkote į „Lidl“ parduotuvės atidarymą Jonavoje, – atidarymo žodį pasakė ir UAB „Lidl Lietuva“ regiono vadovas Arvydas Laucius. – Mes tikimės, kad galėsite įvertinti tai, ką mes siūlome – geriausią kainą už geriausią kokybę. Įdarbinome daugiau negu 50 darbuotojų ir visa tai sukūrėme kartu su jumis.

Kiekvieną dieną mes vežame šviežius vaisius ir daržoves, kelis kartus per dieną kepame duonos kepinius, bandeles. Labai svarbu, kad mes didelį dėmesį skiriame atliekų rūšiavimui ir tą prašysime jūsų padaryti vos tik jums užėjus į parduotuvę. Iš karto sutiksite EKO stotelę, kurioje yra rūšiavimo talpos – plastikui ir popieriui – taip pat yra smulkiai buitinei technikai bei baterijoms“.

Be regiono vadovo A.Lauciaus, „Lidl“ parduotuvės atidarymo juostelę perkirpo rajono meras Mindaugas Sinkevičius, pardavimų vadovė Eglė Tamulevičiūtė bei šios parduotuvės Jonavoje direktorė Sandra Rokienė.

Pirmosiomis naujosios parduotuvės darbo dienomis čia apsilankę pirkėjai galės rinktis iš specialiai atidarymui skirtų pasiūlymų bei reguliarių, suplanuotų visos šalies „Lidl“ prekybos tinkle. „Lidl“ parduotuvėse bus galima rasti 1 600 kasdienių prekių asortimentą, kurį nuolat paįvairina specialūs maisto produktų bei ne maisto prekių pasiūlymai ir akcijos.

Į vadinamąjį „Lidl“ turgelį kasdien pristatomi švieži vaisiai bei daržovės, čia pat esančioje „Lidl“ kepyklėlėje keliskart per diena kepamos kvapnios bandelės ir duona. „Lidl“ parduotuvių darbo laikas – kasdien 8–22 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius