-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip pailginti „HTC Desire“ baterijos darbo laiką?

Šiandien norime pasidalinti viena gudrybe su „HTC Desire“ savininkais. Radome gana keistą, bet, regis, efektyvią telefono krovimo metodiką, kurios autoriai žada bene dvigubai ilgesnį tarnavimo laiką.
HTC
HTC / TELE2 nuotr.
Temos: 2 Tele2 „HTC“

Išbandėme. Rezultatai? Baterijos gyvavimo laikas tikrai pailgėjo, kai kurių kolegų teigimu – išties įspūdingai. Tiesa, sunku patvirtinti, ar dvigubai, mat iki tol niekas iš turinčių šį telefoną dienoraštyje nesižymėdavome, kiek gi laiko juo galima naudotis papildomai neįkrovus. Galiausiai įvairių ir dienų būna – kartais daugiau šneki, kartais daugiau naršai, kartais – nieko nedarai… Bet susumavus šio telefono turėtojų atsiliepimų vidurkį, nutarėme, kad metodika – verta dėmesio.

Dabar papasakosime, ką reikia daryti. Skamba gana keistai, bet svarbiausia – veikia! Taip, iš pradžių įjunginėjant, išjunginėjant ir papildomai po valandą kraunant telefoną tikrai gali atrodyti, tarsi kažkas tave mausto. Bet pabandykit – receptą pasiskolinom iš tuo nuoširdžiai besidominčių žmonių forumo.

Taigi:

  1. įjunkite telefoną (ON) ir kraukite 8 arba daugiau valandų;
  2. išjunkite aparatą iš tinklo, išjunkite telefoną (OFF), vėl įjunkite į tinklą ir kraukite dar vieną valandą;
  3. Dar kartą išjunkite telefoną iš tinklo, įjunkite jį (ON), palaukite 2 minutes, tada vėl išjunkite (OFF) ir palikite krautis dar vienai valandai.

Ritualas baigtas.

Didžiausi skeptikai sako, kad kol telefonas naujas, gal ir neverta jo kamuoti – ir tokiame teiginyje išties galima įžvelgti bylojant sveiką protą. Bet jeigu jūsų aparatas jau nebejaunas arba norite pažaisti grynai dėl sportinio intereso – sėkmės!

Laukiame išbandžiusiųjų atsiliepimų!


 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius