Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laukti „Lidl“ parduotuvių veiklos pradžios liko nedaug – bus atidarytos vidurvasarį

Didžiausio Europos mažų kainų prekybos tinklo „Lidl“ pasirodymo Lietuvoje liko laukti labai nedaug. Jau netrukus bus atidarytas prekių sandėlis, o tuomet duris viena po kitos ims verti ir parduotuvės.
„Lidl“ parduotuvė
„Lidl“ parduotuvė / Luko Balandžio / 15min nuotr.

„Lidl“ ketina balandį atidaryti didžiulį prekių sandėlį už Vilniaus. 15min tai patvirtino su „Lidl“ bendradarbiaujančios įmonės atstovas, panoręs likti anonimu.

Parduotuvių teks palaukti ilgiau – teigiama, kad pirmosios „Lidl“ parduotuvės duris atvers vasarą – birželį arba liepą.

Išsyk bus atidaryta keliolika parduotuvių visoje Lietuvoje, vėliau parduotuvių tinklas dar augs, priklausomai nuo statybos ir kitų darbų pabaigos.

„Lidl“ atstovai Lietuvoje detalesnės informacijos apie savo planus nepateikė, tik informavo, kad logistikos centras veiklą pradės šių metų pirmąjį pusmetį.

„Šiuo metu aktyviai ieškome darbuotojų mūsų logistikos centrui. Todėl labai kviečiame visus besidominčius darbo mūsų bendrovėje galimybėmis lankytis mūsų karjeros svetainėje“, – 15min sakė Agnė Dalia Gaižauskienė, „Lidl“ Rinkodaros ir viešųjų ryšių departamento vadovė.

Rašėme, kad didžiausius pajėgumus, reaguodamas į „Lidl“ atėjimą, metė pagal apyvartą didžiausias, o pagal parduotuvių skaičių (233) antroje vietoje esantis prekybos tinklas „Maxima“. 2015 m. jis bus atnaujinęs 7 ir atidaręs dar 7 naujas tinklo parduotuves, o 2016 m. bendrovė planuoja dešimtmetį nematytą plėtros mastą – atidaryti 20 naujų ir 14 atnaujintų parduotuvių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius