Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lidl“ Lietuvoje parduotuves atidarinės ne po vieną, o visas iš karto

Vokietijos mažmeninės prekybos tinklas „Lidl“ Lietuvoje savo prekybos centrus atidarys po poros metų. Bendrovė vienu metu atidarys kelias parduotuves didžiuosiuose Lietuvos miestuose.
„Lidl“
Prekybos tinklas „Lidl“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Lidl“ vasarą pradėjo bandomosios parduotuvės statybos darbus Vilniuje. „Šiuo projektu siekiama įvertinti statybos standartus ir procesus, kurie bus svarbūs atidarant tinklą šalyje“, – 15min.lt informavo bendrovės atstovė Daina Balčiūnienė.

Pasak jos, pasibaigus bandomosios parduotuvės statybos darbams, parduotuvė Vilniuje durų pirkėjams dar neatvers.

„Planuojame vienu metu atidaryti bent kelias parduotuves ir logistikos centrą vienu metu, todėl tinklo atidarymo data dar nėra skelbiama“, – sakė D.Balčiūnienė.

Kaune, kaip ir kituose didžiuosiuose Lietuvos miestuose, „Lidl“ ketina statyti maisto ir kasdienio vartojimo prekių parduotuves. Vienos parduotuvės prekybinis plotas turėtų sudaryti apie 1,2 tūkst. kvadratinių metrų. Parduotuvėse nebus prekybos centrams būdingų pramogų ir prekybos vietų. 

„Lidl“ neatskleidė, kiek ketina investuoti Lietuvoje. Anksčiau skelbta, kad „Lidl“ į žemę pernai Lietuvoje investavo 3,6 mln. Lt ir planuoja Lietuvoje investuoti 700 mln. Lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius