Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvoje ir Estijoje darbo neteks apie 100 „UniCredit“ banko darbuotojų

Latvijos bankas „UniCredit“ pranešė apie savo pasitraukimą iš Lietuvos ir Estijos. Banko atstovai tikina, jog Lietuvoje ir Estijoje dirbo apie šimtą darbuotojų, kurie turės ieškoti kitų karjeros galimybių.
Bankas „UniCredit“
Bankas „UniCredit“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Per artimiausius mėnesius bankas žada uždaryti visus savo skyrius Lietuvoje ir Estijoje, o veiklą koncentruoti Latvijos motininiame banke. Kaip „15min.lt“ teigė „UniCredit“ banko atstovė Dace Straume Lietuvoje bankinių paslaugų rinka dominuojama skandinaviškų bankų, o latviško banko rinkos dalis buvo mažesnė nei 2 proc. „Lyginant su skandinaviškais bankais mūsų konkurencinės pozicijos nėra palankios. Mes įvertinome savo augimo galimybes ir padarėme sprendimą veiklą perkelti į Latviją, kur mūsų bankas ir yra registruotas“, – teigė ji.

Banko atstovės teigimu iš 183 banko darbuotojų 100 dirbo Lietuvoje ir Estijoje. „Mūsų darbuotojai gali būti tikri, kad jų interesai bus įvertinti. Vietiniai vadovai jau pradėjo pasitarimus, kurių tikslas – užtikrinti, jog darbuotojams būtų pasiūlytos geriausios sąlygos. Esame socialiai atsakinga įmonė“, – teigė D. Straume.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius