Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietwood“ sėkmingai augina verslą

Prieš penkerius metus išėjęs iš „Vilniaus baldų“ Nerijus Pacevičius Vievyje įsteigė baldų gamintoją „Lietwood“. Praėjusių metų pabaigoje partneriui iš Švedijos pasitraukus, jis tapo vieninteliu įmonės akcininku, rašo „Verslo žinios“.
Baldų gamykla
Baldų gamykla / 123rf.com nuotr.
Temos: 1 IKEA

„Lietwood“ produkcija – batų dėžės, išskleidžiami valgomieji stalai ir kavos staliukai, pirkėjas – Švedijos koncernas „Ikea“. Pasak „Lietwood“ vadovo, pasinaudodamas vadovavimo „Vilniaus baldams“ patirtimi, „Lietwood“ dirbančiųjų skaičius buvo sumažintas maždaug nuo 1,2 tūkst. iki mažiau nei 400, o pardavimo pajamos išaugo dvigubai – nuo 30 iki 60 mln. eurų.

„Žinoma, galima sakyti, augame todėl, kad „Ikea“ atidaro naujų parduotuvių ir jiems reikia daugiau produkcijos, Bet realybė tokia, kad augimas priklauso ir nuo kitų dalykų – kai kas netenka rinkos dalies, kai kas ją padidina. Kadangi tenka konkuruoti su kinais, lenkais, būtina dirbti taip, kad nešvaistytum resursų“, – sakė N.Pacevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius