-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lyg grybai po lietaus dygsta elektroninės maisto parduotuvės, šįkart – Panevėžyje

Prekiauti maisto produktais internete apsimoka. Tai įrodo vis atsidarančios naujos elektroninės maisto prekių parduotuvės Lietuvoje. Gegužės 16 dieną veiklą pradės dvi naujos parduotuvės.
\"Intermarket\" elektroninė parduotuvė
\"Intermarket\" elektroninė parduotuvė

Gegužės 16 dieną startuoja elektroninė prekyba maisto produktais Panevėžyje. Čia verslą užkūrė daugiau nei 30 metų su maisto prekių parduotuvėmis dirbantis Panevėžio verslininkas Tomas Kunsevičius.

Pamatęs, kaip naujos elektroninės parduotuvės kuriamos kituose miestuose, verslininkas nusprendė, kad pats metas elektroninę maisto prekių parduotuvę pasiūlyti ir Panevėžio miesto gyventojams.

Intermarket.lt panevėžiečiai gali užsisakyti maisto produktų, namų ūkio prekių bei alkoholio.

Pranešime teigiama, kad verslininko įmonei mieste priklauso du prekybos centrai – N-18 ir L-7. Maisto produktai panevėžiečiams bus vežami iš šių parduotuvių.

Minimalus prekių užsakymas – 9 eurai, o prekių pristatymas mieste – 1.5 euro. Skelbiama, kad perkant už 19 eurų ar daugiau, prekės bus pristatomos nemokamai. Paslauga veiks ir Panevėžio rajone.

Kaune paskelbta, kad čia gegužės 16 dieną startuoja elektroninė maisto parduotuvė zzz.lt. Žadama, kad maistas bus pristatomas visoje Lietuvoje, tačiau pagrindinis sandėlys yra Kaune.

Kaune jau pusmetį veikia elektroninė maisto parduotuvė voverys.lt.

Vilniuje nuo 2014 metų maistą į namus vežioja „Maximai“ priklausanti „Barbora“. Konkurenciją jai bandęs padaryti „Fresh Market“ tinklas praėjusiais metais bankrutavo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius