Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Maximos grupę“ palieka vienas iš vadovų

17 metų vienoje didžiausių Lietuvos verslo grupių praleidęs Giedrius Juozapavičius palieka darbą. Pastaruoju metu jis buvo „Maximos grupės“ korporacinių reikalų vadovu, vadovavo bendrovės įvaizdžio ir komunikacijos centrui.
Giedrius Juozapavičius
Giedrius Juozapavičius

Apie sprendimą 15min patvirtino pats G.Juozapavičius. „Taip, palieku grupę. Ateina laikas daryti sprendimus, ir manau, kad dabar pats geriausias laikas“, – kalbėjo verslininkas.

Jis tvirtino, kad tai yra jo sprendimas, nes turi kitų verslo planų. „Tikrai liksiu ir dirbsiu Lietuvoje, nes čia mano šeima, čia vaikai“, – teigė „Maximos grupę“ paliekantis vienas jos vadovų.

Pastaruoju metu jis buvo atsakingas už „Maximos grupei“ priklausančių bendrovių įvaizdžio bei reputacijos formavimą įvairiose šalyse.

G.Juozapavičius karjerą grupėje pradėjo 1999 metais, kai tapo Vilniaus prekybos mažmenos rinkodaros vadovu, vėliau vadovavo „Akropolis LT“.

Didžiausias „Maximos grupės“ akcininkas Nerijus Numavičius jau kurį laiką gyvena Didžiojoje Britanijoje, tapo šios šalies mokesčių mokėtoju, o dabar parduodamas jo prabangus namas Laurų kvartale.

Šią vasarą „Maximą“ paliko ir atstovė spaudai Renata Saulytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius