-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Philip Morris“ mažinant gamyklų skaičių, fabrikas Klaipėdoje išlieka

Tradicinių cigarečių rinkai kasmet mažėjant 3-4 proc., „Philip Morris“ uždaro didžiausią cigarečių gamyklą Europoje ir investuoja į alternatyvius tabako produktus, rašo portalas vz.lt. Apie fabriko Klaipėdoje, turinčio 423 darbuotojus ir grupės gamyklas lenkiančio pagal įvairius parametrus, uždarymą neskelbiama.
Lietuvoje lieka apie 5 proc. Klaipėdoje pagamintų cigarečių.
„Philip Morris“ gamykla Klaipėdoje / Aurelijos Kripaitės/15min.lt nuotr.

Bendrovės „Philip Morris Baltic“ Korporacijos reikalų vadovas Lietuvai Laurynas Bučalis tikina, kad šie pokyčiai prie Klaipėdos veikiančiai gamyklai jokios įtakos neturės.

„Gamykla Klaipėdoje tęsia veiklą ir artimiausiu metu pokyčių nenumatoma. Mums nėra žinoma apie strategiją dėl pokyčių kitose Europos gamyklose. Tarp visų Europos fabrikų yra įtempta ir didelė konkurencija, bet Klaipėdos fabrikas yra tarp pirmaujančių Europoje, rodo gerus rezultatus“, – sakė L.Bučalis.

Tradicinių tabako produktų rinkai traukiantis viena pagrindinių cigarečių gamintojų „Philip Morris“ nebegamins produkcijos Nyderlanduose – apie uždaromą didžiausią kompanijos gamyklą praneša tarptautinio verslo naujienas apžvelgiantis „Wall Street Journal“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius