-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmąjį ketvirtį „Orion Securities“ uždirbo 0,8 mln. litų pelno

Didžiausios ne bankinės finansinių paslaugų grupės Lietuvoje „Orion Securities“ neaudituotas pirmojo 2013 m. ketvirčio pelnas siekė 0,8 mln. litų.
Pinigai
Pinigai / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.

Palyginti su tuo pačiu 2012 metų laikotarpiu, pelnas išaugo daugiau nei 16 kartų (48 tūkst. litų). Taip pat padidėjo ir klientų patikėjimo teise valdomas turtas – pirmąjį šių metų ketvirtį „Orion Securies“ valdė 527 mln. litų, 65% daugiau nei tuo pačiu laikotarpiu 2012 metais (321 mln. litų).

„Prie gerų įmonės rezultatų prisidėjo strateginė įmonės plėtra į Lenkiją, naujų paslaugų bei produktų pristatymas klientams, aptarnavimo kokybės gerinimas. 2012 metais tapome Varšuvos biržos nariais ir IPO partneriais, be to atidarėme naują biurą Varšuvos mieste. Šiuo metu Lietuvos įmonėms galime padėti ne tik pritraukti kapitalo, bet ir plėstis į Vakarų šalis, įsigyjant ten veikiančius verslus,“ – teigia Alius Jakubėlis, „Orion Securities“ direktorius.

2012 metais vyravusias laukimo nuotaikas įmonių įsigijimų ir susijungimų rinkoje ne tik Lietuvoje, bet ir kaimyninėse rinkose keičia augantis naujų įsigijimo sandorių skaičius, fiksuojamas jau nuo 2013 metų pradžios. Vis dėlto kapitalo rinkos išlieka gana jautrios pagrindinių pasaulio ekonomikų (JAV, Kinijos, Europos) augimo perspektyvoms ir tai išlaikys svyruojančias investuotojų nuotaikas visus metus.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius