-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šiemet vasaros sezonu MAXIMA žada įdarbinti daugiau sezoninių darbuotojų

Šiemet prekybos tinklas MAXIMA artėjančiu vasaros sezonu žada įdarbinti maždaug penktadaliu daugiau darbuotojų nei įprastai. Jiems bus pasiūlytos laikinos darbo vietos šalyje veikiančiose tinklo parduotuvėse, logistikos bei saugos padaliniuose.
MAXIMA darbuotojos
MAXIMA darbuotojos / MAXIMA LT, UAB, nuotr.

„Kasmet vasaros sezonu įdarbiname apie tūktantį naujų darbuotojų. Šią vasarą planuojame laikinų darbo vietų sukurti daugiau nei įprastai. Tikimės, kad mūsų darbuotojų gretas papildys ne tik darbo patirties prekyboje jau turintys darbuotojai, bet ir studentai bei pilnamečiai moksleiviai, kurių pagalba mūsų įmonėje yra vertinama ir visada laukiama“, – sako MAXIMA LT , UAB, generalinis direktorius Arūnas Zimnickas.

Pasak jo, lyginant su praėjusiais metais, gegužės–rugsėjo mėnesiais, MAXIMA ketina įdarbinti maždaug dešimtadaliu daugiau sezoninių darbuotojų. Kaip ir kasmet nemažai darbuotojų bus ieškoma pajūryje – Nidoje bei Palangoje, kur išaugus poilsiautojų srautams įmonė kasmet susiduria su didžiausia sezoninių darbuotojų paklausa. Naujų darbuotojų vasaros sezonui įmonė planuoja priimti ir Klaipėdoje, Kretingoje, Druskininkuose, Molėtuose, Ignalinoje, taip pat didžiuosiuose šalies miestuose – Vilniuje ir Kaune.

Laikinas darbas vasaros sezonu bus siūlomas kasininkams, pardavėjams sveriamo maisto skyriuose, salės darbuotojams, maisto gamybos, sandėlio, apsaugos darbuotojams ir kt.

Sezoniniams darbuotojams MAXIMA pasiūlys lankstų darbo grafiką, pageidaujantiems vasaros sezonu dirbti pajūryje pagelbės susirandant gyvenamąją vietą, neturinčius patirties – apmokys.

2014 m. pirmo ketvirčio duomenimis, MAXIMA LT įmonėje dirba daugiau nei 16 720 darbuotojų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius