-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Small Planet Airlines“ pradės skraidyti ir iš Amsterdamo

Gruodžio mėnesį atostogų skrydžių bendrovė „Small Planet Airlines“ pradės skraidyti ir iš Amsterdamo Šipolio oro uosto. Amsterdamas taps dvyliktąja bendrovės baze Europoje. „Small Planet Airlines“ taip pat skraido iš bazių Lietuvoje, Lenkijoje, Didžiojoje Britanijoje, Vokietijoje, Prancūzijoje ir Italijoje, rašoma bendrovės pranešime spaudai.
Orlaivių dirbtuvės
Orlaivių dirbtuvės / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Skrydžius iš Amsterdamo vykdysime kartu su „Neckermann“, kuris priklauso „Thomas Cook“ – antram didžiausiam kelionių organizatoriui Europoje. Tai – vienas didžiausių mūsų klientų, su kuriuo sėkmingai bendradarbiaujame Vokietijoje ir Lenkijoje. Džiaugiamės, kad bendradarbiavimą pavyko išplėsti į naują šalį ir tikimės, kad ateinančių metų vasaros sezoną atsiras dar daugiau naujų krypčių“, – sakė „Small Planet Airlines“ direktorius Kristijonas Kaikaris.

Iš naujos bazės Amsterdame skraidys Vokietijoje įkurta ir pavasarį Vokietijos oro vežėjo pažymėjimą gavusi bendrovė „Small Planet Airlines GmbH“ su „Airbus A320“ modelio orlaiviu.

Artėjantį sezoną kartu su kelionių organizatoriumi „Neckermann“ bendrovė keleivius veš į Gran Kanariją, Tenerifę, Lanzarotę, Kretą, Kosą, Rodą, Splitą Kroatijoje ir Maljorką.

„Small Planet Airlines“ orlaivių parką sudaro 21 lėktuvas, iš jų – 17 „Airbus A320“ modelio orlaiviai ir 4 „Airbus A321“ modelio orlaiviai. Šiuo metu bendrovė turi oro vežėjo pažymėjimus Lietuvoje, Lenkijoje ir Vokietijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius