-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tauragės šilumos tinklų direktoriaus rinkimai – po paslapties skraiste

Savivaldybės kontroliuojama Tauragės šilumos tinklų bendrovė vis neišsirenka tikrojo vadovo, nors naujoji įmonės valdyba susirinkusi buvo jau ne kartą. „Tauragės kurjerį“ vis pasiekia nepatvirtinta informacija, kad tikrasis bendrovės direktorius bus renkamas „tai šiandien, tai ryt“. Redakcijos žiniomis, antradienį posėdžiavusi valdyba direktoriumi paskyrė Mindaugą Nevardauską.
Katilinė
Šildymas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 2 Rinkimai Tauragė

„Tauragės kurjeris“ pateikė šį klausimą Tauragės šilumos tinklų savivaldybės akcijų dalies valdytojui Tauragės rajono savivaldybės administracijos direktoriui Modestui Petraičiui. Atsakymą gavome iš laikinojo Tauragės šilumos tinklų vadovo Rimanto Šerkšno.

Redakcijai skirtame elektroniniame laiške jis rašo, kad penktadienį, kaip šaltinio buvo pranešta redakcijai, jokių susitikimų dėl direktoriaus atrankos nevyko.

„Informuojame, kad ketvirtadienį, t.y. liepos 23 d., nuo 17.30 iki 20.00 val. buvo susirinkusi UAB Tauragės šilumos tinklai valdybos sudėtis, bet tai nebuvo valdybos posėdis. Tikslas buvo vertinamieji pokalbiai su galimais kandidatais direktoriaus vietai užimti. Sprendimai nebuvo priimami. Valdybos posėdis numatomas rytoj, t.y. liepos 28 dieną. Ar jame bus priimti sprendimai, priklauso nuo to, ar valdybos sudėtis susirinks ir susirinkus, kaip bus balsuojama. Taip, yra klausimas dėl naujo direktoriaus atrankos“, – rašo R.Šerkšnas.

„Tauragės kurjerio“ žiniomis, Tauragės šilumos tinklų direktoriaus atrankoje iš 15 liko du kandidatai. Vienas jų – tauragiškis, kitas esą ne, kadaise dirbęs Ignalinos atominėje elektrinėje. Neoficialiai svarstoma, kad bendrovės pareigos gali būti patikėtos būtent jam. Kiekvieno valdybos nario balsas, renkant įmonės vadovą, sudarys po 20 proc. Tauragės šilumos tinklų valdybą sudaro penki nariai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius