-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Teo“ svarsto parduoti sklypą Vilniaus centre valdančią bendrovę

2007 metais 3,3 kvadratinių metrų ploto sklypas sostinės Lvovo gatvėje išnuomotas bendrovei „Teo“ 94 metams. Tačiau įmonė, prokurorų teigimu, išnaudoja vos dešimtadalį jo. Kilus ginčui dėl nuomos sutarties teisėtumo, „Teo“ pranešė svarstanti apie sklypą valdančios bendrovės pardavimą.
Sklypas
Sklypas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

15min.lt jau rašė, kad šiuo metu sklypą, esantį Lvovo 21A, valdo „Teo“ antrinė įmonė „Verslo investicijos“. „Teo“ užima tik dalį šio valstybinės žemės sklypo, taigi dalį, manoma, naudoja ne pagal paskirtį. Dėl to nuomos sutartis jau buvo skundžiama – ją siekiama nutraukti.

„Teo“ per Vilniaus biržą antradienį išplatino pranešimą, kuriame minima, kad sklypą valdanti bendrovė gali būti parduota.

„Dėl „Teo“ įmonių grupei priklausančio žemės sklypo Vilniuje, Lvovo g. 21A yra svarstomi visi galimi panaudojimo variantai, įskaitant ir sklypą valdančios UAB „Verslo investicijos“ akcijų pardavimą. Tačiau šiuo metu jokių teisiškai įpareigojančių sprendimų nėra priimta“, – rašoma pranešime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius