Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vokietijos dviračių gamintoja dėl bankroto kaltina Šiaulių „Baltik vairą“

„Panther International“ grupei priklausanti viena didžiausių Vokietijos dviračių gamybos kompanijų „Pantherwerke“ kaltina, kad bendrovė „Baltik vairas“ nevykdo įsipareigojimų šiai buvusiai savo savininkei. Naujasis Šiaulių bendrovės akcininkas atkerta, kad bankrutuojantys vokiečiai įsiskolino ir neatsiskaito, antradienį rašo dienraštis „Verslo žinios“.
Dviratis prie grafiti sienos
Dviratis prie grafiti sienos / 15min.lt skaitytojo M.Banevičiaus nuotr.

„Panthenverke AG“ praėjusią savaitę kreipėsi dėl bankroto bylos iškėlimo. Bendrovės vadovas Michaelis Schminke žiniasklaidai nurodė, kad į finansinę bedugnę įmonę įstūmė naujasis „Baltik vairo“ savininkas – danų investicinė grupė, siejama su Nielsu Peteriu Pretzmannu, kuris yra investicijų bendrovės „Asgaard“ vadovas ir „Baltik vairas“ valdybos pirmininkas. Pastaroji, anot M.Schimke, be jokios priežasties nutraukęs dviračių tiekimą.

„Man gaila, kad “Panthenverke AG„ bankrutuoja. Tačiau mes negalime tiekti prekių, rizikuodami, kad už jas nebus sumokėta, ir taip dar labiau didinti įsiskolinimą“, – aiškina „Baltik vairo“ valdybos pirmininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius