-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Wizz Air“ atidarė naują bazę Rygoje ir pasiūlė 4 naujas kryptis

„Wizz Air“, didžiausia pigių skrydžių bendrovė Centrinėje ir Rytų Europoje*, šiandien atidarė 17-tą savo bazę Rygoje, Latvijoje. Oro linijų bendrovė, oro uoste jau bazuojanti vieną „Airbus A320“ tipo orlaivį, pristatė ir 4 naujas kryptis iš Rygos į Barselonos „El Prato“, Donkasterio „Šefildo“, Dortmundo ir Paryžiaus „Beauvais“ oro uostus.
„Wizz air“ lėktuvas
„Wizz air“ lėktuvas / Wizz air kompanijos nuotr.

Be naujų maršrutų iš Rygos, „Wizz Air“ taip pat padidino esamų skrydžių dažnumą į Londono Lutono ir Oslo Torpo oro uostus. Iš viso bendrovė iš Latvijos sostinės dabar siūlo 8 maršrutus į 6 skirtingas šalis. Aviakompanija tiki, kad plėtra Rygoje gali paskatinti Latvijos aviacijos ir turizmo sektoriaus vietinę darbo rinką, kadangi žemos kainos suteiks galimybę užsienio šalių turistams lengviau pasiekti Latviją.

„17-tos bazės Rygoje atidarymas – tai svarbus įvykis buvimui Latvijos rinkoje, rodantis mūsų įsipareigojimą siūlyti mažas skrydžių kainas bei tobulas kelionių patirtis tiek Latvijos gyventojams, tiek šios šalies svečiams, – sako „Wizz Air“ komercijos vadovas György‘jus Abran‘as, pabrėždamas, jog bilietų kainos prasideda tik nuo 14,99 eurų (51,76 LTL). – Plėsdami kelionių rinką Latvijoje, su „Wizz Air“ mes taip pat kuriame ir naujas darbo vietas bei didiname vietinio verslo partnerių skaičių“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius