-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bendras butų kainų lygis Lietuvos didmiesčiuose per metus ūgtelėjo 1,1 proc.

„Ober-Haus“ Lietuvos butų kainų indekso (OHBI), fiksuojančio butų kainų pokyčius penkiuose didžiausiuose Lietuvos miestuose (Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje), 2013 metų gruodžio mėnesio reikšmė išaugo 0,1%.
Vilniaus miesto savivaldybė baigia išdalinti visus savo turimus socialinius butus: pirmadienio popietę butų raktai įteikti 5 socialiai remtinoms šeimoms ir vienai tremtinei.
būstai / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Lapkritį buvo užfiksuotas 0,4% augimas. Bendras butų kainų lygis Lietuvos didmiesčiuose per metus ūgtelėjo 1,1% ir tai yra didžiausias metinis augimas nuo 2008 m. vidurio.

Sostinėje gruodį buvo užfiksuotas 0,2% kainų kilimas, o vidutinė kvadratinio metro kaina pasiekė 4205 Lt (+8 Lt/m2). Per metus butų kainos Vilniuje ūgtelėjo 2,8%, о nuo pastarojo žemiausio kainų lygio, kuris buvo pasiektas 2010 m. gegužę, jos yra išaugusios 5,5% (+219 Lt/m2). Klaipėdoje ir Šiauliuose gruodžio mėnesį buvo užfiksuotas 0,2% kainų augimas, o vidutinė kvadratinio metro kaina atitinkamai didėjo iki 3320 Lt (+7 Lt/m2) ir 1905 Lt (+4 Lt/m2).

Kaune ir Panevėžyje gruodžio mėnesį butų kainos nekito ir išliko tokios pačios kaip ir lapkritį – atitinkamai 3215 Lt/m2 ir 1785 Lt/m2.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius