-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karališka prabanga alsuojantys apartamentai po angelo sparnu Užupyje

Viename brangiausių Vilniaus rajonų, Užupyje, parduodami 96 kv. metrų ploto apartamentai – lyg iš romantiško prancūzų filmo. Žadą atima ne tik rafinuota prabanga, bet ir techniniai būsto sprendimai.
Butas Užupyje
Butas Užupyje / Aruodas.lt

Beveik šimto kvadratinių metrų ploto būste – 2 miegamieji, itin patogus ir erdvus vonios kambarys. Bute kruopščiai apgalvota kiekviena detalė. Specialiai pagal užsakymą gaminti vienetiniai baldai, prie kurių idealiai dera natūralaus šilko užuolaidos. Išskirtinumo namams suteikia originalūs šviestuvai, baldų apmušalai, kilimai bei veidrodžiais puoštos sienos. Buto langai orientuoti į pietus, taigi saulės šviesos ir jaukumo namuose niekada netrūksta. „Angelo namų“ projekte esančiam butui įrengti buvo naudojamos tik aukštos kokybės natūralios apdailos medžiagos: grindims – balinto ąžuolo parketlentės, palangėms ir židiniui – marmuras, sienoms dekoruoti – gipso lipdiniai.

1940-uosius menančio buto gyventojai gali mėgautis visais modernaus būsto pranašumais: čia įrengtas vokiškas dujų katilas, visame bute, išskyrus miegamuosius – reguliuojama šildomų grindų sistema, įrengta rekuperacinė vėdinimo bei japoniška oro kondicionavimo sistema. Virtuvė – modernių technologijų ir rafinuoto stiliaus derinys – juodo granito stalviršis, „Liebherr“ ir „Smeg“ buitinė technika (elektrinė viryklė, orkaitė, šaldytuvas, indaplovė, vyno šaldytuvas), „Loewe“ ir „Samsung“ garso ir vaizdo technika.

Šio būsto gyventojai gali mėgautis visiška ramybe ir nesijaudinti dėl savo saugumo – visame pastate įrengti vos 9 butai. Privatus kiemas uždaromas automatiniais vartais, jame įrengta vaikų žaidimų aikštelė. Daugiau informacijos ir nuotraukų apie išskirtinį butą rasite portale Aruodas.lt, nuspaudę šią nuorodą. 

Projektas „Angelo namai“ 2014 metais buvo įgyvendintas pačioje Užupio širdyje. Restauruojant II pasaulinio karo metais statytą pastatą buvo išsaugota šiam miesto rajonui būdinga architektūra (galerijos, pro kurias patenkama į butus, stoglangiai).

Rajonas, kuri kadaise aplenkdavo net taksi vairuotojai, šiandien žavi ne tik užsienio turistus, bet ir sostinės gyventojus. Užupyje vienas po kito duris atveria prabangūs restoranai, kuriasi mažos jaukios kavinės ir krautuvėlės. Lietuviškuoju Monmartru vadinamą rajoną iš trijų pusių nuo Senamiesčio skiria Vilnelės upė, nusileidus nuo kalno – vilniečių gausiai lankomas Bernardinų sodas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius