Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bronius Bradauskas mano, jog yra labai gerai, kad „Chevron“ Lietuvoje skalūnų nerado

Socialdemokratas, Seimo Biudžeto ir finansų komiteto pirmininkas Bronius Bradauskas sako, kad kompanija „Chevron“ iš Lietuvos išėjo ne dėl politikų kaltės, o todėl, kad pamatė, jog jokių skalūnų dujų Lietuvoje nėra.
Bronius Bradauskas
Bronius Bradauskas / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

„Žinote, kodėl „Chevron“ išvažiavo? Jie atliko bandymus, pamatė, kad Lietuvoje nieko nėra – iš tų skalūnų jie neprasigyvens, sukūrė tokį politinį foną ir išvažiavo. Ir duok Dieve, kad jie išvažiavo. Viso gero“, – TV3 „Savaitės komentarams“ JAV energetikos kompanijos „Chevron“ pasitraukimą sveikino B.Bradauskas.

Nesutarimus dėl skalūnų dujų paieškos Socialdemokratų partijoje B.Bradauskas komentuoti atsisakė: „Jūs mane norite išrengti. To nebus.“

Jūs mane norite išrengti. To nebus, – pareiškė B.Bradauskas.

Anot B.Bradausko, skirtingos nuomonės yra normalu. Daugiau nerimo B.Bradauskui kelia nuomonių išsiskyrimas valdančiojoje koalicijoje. Čia jis įžvelgia kai kurių partijų norą išsišokti.

„Koalicijoje iš keturių partijų visada bus problemų, ir nesvarbu, kas ją sudarytų, „darbiečiai“, dar kažkas ar dar kažkas. Kai yra keturios nuomonės, labai sunku jas suderinti. Man nerimą kelia išsidirbinėjimas. Noras pirmiems būti geresniais tautai, kai mato, kad reitingai vienos ar kitos partijos yra prastoki“, – vardijo B.Bradauskas.

Neigiamai jis įvertino ir Seimo pirmininkės Loretos Graužinienės sprendimą vykti į Ukrainą ir pasisakyti Maidane: „Ką ji ten kalbėjo, aš tikrai negirdėjau, negaliu komentuoti. Truputį fragmentą vieną mačiau, man tai nelabai patiko.“

Pasak socialdemokrato, Ukrainai negalima nurodinėti, ką ji turi pasirinkti – Rusiją ar Europą. Šalis turinti pati dėl to apsispręsti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius