-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nepriklausomas elektros tiekėjas – patikimas Tauragės verslininkų partneris

Tauragės verslininkai pastebi, kad pasirinkus nepriklausomą elektros tiekėją, išlaidos elektros energijai ženkliai sumažėja, o tai leidžia drąsiau planuoti ateitį ir investicijas.
Gaižiūnų karinis poligonas
Mediena / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Tauragėje įsikūrusi direktoriaus Vytauto Norvaišo vadovaujama medienos apdirbimo įmonė „Herantas“ skaičiuoja jau tryliktus veiklos metus. 60 darbuotojų turinčiai įmonei itin svarbus stabilus ir patikimas elektros energijos tiekimas už prieinamą kainą, užtikrinantis sklandų gaunamų užsakymų įgyvendinimą.

Sprendimą naudotis „Elektrum Lietuva“ paslaugomis bendrovė priėmė prieš dvejus metus. Per metus sunaudojantis daugiau nei 396 tūkst. kWh elektros energijos, „Herantas“ nepriklausomą elektros tiekėją rinkosi atidžiai, remdamasis pačiais įvairiausiais kriterijais.

„Palyginome kainą su ta, kurią siūlė kiti elektros tiekėjai, nagrinėjome visą mums prieinamą informaciją. Kalbėjomės su „Elektrum Lietuva“ atstovais, pasitikrinome, ar teisingai suprantame visus sutartyje įrašytus punktus“, – prisimena V. Norvaišas.

Įvertinęs priimto sprendimo naudą, „Herantas“ neseniai pratęsė bendradarbiavimo sutartį su „Elektrum Lietuva“. Tai leis medienos apdirbimo įmonei šiemet sutaupyti apie 8 tūkst. eurų. Juos bendrovė galės paskirti kitoms svarbioms reikmėms ir nenumatytiems atvejams.

Tačiau įmonė įvertino ne tik nepriklausomo elektros tiekėjo pasiūlytą palankią elektros energijos kainą, bet ir teikiamų paslaugų pridėtinę vertę – operatyvų ir kokybišką aptarnavimą, lankstų požiūrį į klientų poreikius.

„Esame patenktinti pagalba mažinant išlaidas ir maloniu aptarnavimu – jaučiame nuolatinį dėmesį, kilus klausimų visuomet turime į ką kreiptis, sulaukiame operatyvių atsakymų“, – sako V. Norvaišas.

2014 metais tyrimų bendrovės „GfK“ atlikta klientų pasitenkinimo apklausa rodo, kad „Elektrum Lietuva“ klientai labiausiai vertina tiekėjo siūlomas kainas, kokybės ir kainos santykį bei galimybę pasirinkti labiausiai poreikius atitinkantį paslaugų paketą, o apie tiekėją didžioji dalis atsiliepia itin gerai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius