Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Adampolio“ apyvarta išaugo iki 60 mln. litų, Klaipėdoje statys sunkvežimių centrą

Automobilių MAN atstovo Lietuvoje, įmonės „Adampolis“ apyvarta pernai, palyginti su 2009-aisiais, išaugo 1,54 karto iki 60 mln. litų.
Pinigai.
Pinigai. / 15min nuotr.

Šiemet įmonė tikisi apyvartą padidinti 2 kartus iki 120 mln. litų ir Klaipėdoje žada į naują sunkvežimių ir autobusų techninės priežiūros centrą investuoti apie 5 mln. litų, rašo „Verslo žinios“.

„Klaipėdoje neturėjome šiuolaikiško centro, ten buvo nuomojamos patalpos, jos jau neatitinka šiandien keliamų reikalavimų. Būtinybė privertė, nes norint parduoti automobilį reikia savo pirkėjui duoti ir normalią, šiuolaikišką paslaugą“, – aiškino „Adampolio“ plėtros vadovas Laimis Krevnevičius.

Remonto dirbtuvių ir serviso plotas sieks 2 tūkst. kvadratinių metrų, naujasis centras vienu metu galės priimti 20 vilkikų.

Apie tokią centrų plėtrą kituose miestuose įmonė dar garsiai nekalba, tačiau bendrai šiemet jau prognozuoja veiklos atsitiesimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius