Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atnaujintas Vilniaus oro uosto bagažo atsiėmimo sektorius

Tarptautiniame Vilniaus oro uoste (TVOU) įsibėgėjo pertvarkos: didinant oro uosto patrauklumą ir paslaugų kokybę, atnaujintas ir pertvarkytas atvykimo salės bagažo atsiėmimo sektorius. Orlaiviais į šalies sostinę atvykę keleiviai dabar patenka į erdvesnę bei šviesesnę salę.
Atnaujintas Vilniaus oro uosto bagažo atsiėmimo sektorius.
Atnaujintas Vilniaus oro uosto bagažo atsiėmimo sektorius. / TVOU nuotr.

Oro uosto bagažo atsiėmimo sektoriaus pertvarkymo metu buvo išgriauti pasienio patikros punktai, pakeista apšvietimo sistema, sutvarkyti reklaminiai stendai, šviesiai nudažytos sienos, rekonstruoti tualetai. Nuo šios salės pradėtos atnaujinti ir oro uosto informacinės nuorodos, kurios ilgainiui bus pakeistos visame oro uoste.

„Ši salė – pirmoji vieta oro uoste, į kurią atvyksta visi Vilniaus oro uosto keleiviai – tiek lietuviai, tiek užsieniečiai. Anksčiau buvusi tamsi, niūri, pilna įvairiausių reklaminių stendų ir painių nuorodų salė sulaukdavo keleivių pastabų. Todėl buvo nuspręsta imtis didelių pertvarkų ir dabar salė atrodo gerokai erdvesnė, šviesesnė, o keleiviams orientuotis joje kur kas lengviau ir patogiau: aišku, kur yra išėjimas į miestą, kur eiti, jei skrydis jungiamasis", – pasakoja TVOU Infrastruktūros departamento direktorius Darius Okunevičius.

Informaciniuose ekranuose atsirado pasveikinimas keleviams atvykus į Vilnių, o išvykimo salės ekranuose jiems palinkima gero skrydžio. Oro uoste atnaujinti ir informaciniai pranešimai anglų kalba. Taip pat ketinama pertvarkyti ir atnaujinti automatines duris iš bagažo sektoriaus į atvykimo salę „A“.

Atvykimo salėse informaciniuose stenduose keleiviai ras leidinių su oro uosto tvarkaraščiais, Vilniaus žemėlapių bei lankstukų su informacija apie atvykimo į Vilniaus oro uostą galimybes bei jas teikiančių įmonių paslaugų įkainiais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius