-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Aurela“ gaus nuolatinę licenciją

Civilinės aviacijos administracijos (CAA) teigimu, skrydžių bendrovės finansinė situacija yra pakankamai gera, todėl nuo liepos vidurio jai bus sugrąžinta nuolatinė licencija.
„Aurelos“ maršrutai driekiasi po įvairius žemynus.
„Aurela“ / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

„Aurelai“ pavyko pagriebti susisiekimo ministro Eligijaus Masiulio jai ištiestą šiaudą. Sustabdydamas nuolatinę licenciją ministras nurodė, kad bendrovė iki 2011 m. liepos 7 d. turėtų atkurti nuosavą kapitalą iki ne mažiau kaip 1/2 įstatuose nurodyto įstatinio kapitalo dydžio. Taip pat privaloma užtikrinti, jog prisiimtų įsipareigojimų dydis neviršytų viso turimo turto, atstatyti likvidumo rodiklius iki optimalios šių rodiklių reikšmės.

CAA mano, kad bendrovės finansinė situacija yra gera. „Iš esmės tai turime matyti, kad įmonės yra stabili finansinė situacija. Tokia padėtis, iš kurios matosi, kad kompanija gali vykdyti skrydžius. Abejonės visuomet yra, jos visuomet lieka, bet padėtis yra žymiai pasikeitusi. Dabar tik toliau stebėsime ir seksime tolesnius įvykius“, - sakė CAA Teisės skyriaus vedėjas Nerijus Stukėnas.

„Aurelą“ šiemet nupirko Kipre registruota kompanija  „Servolian Investments“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius