-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Donaldo Trumpo verslo patarėjų komandoje – stambiausių kompanijų vadovai

Išrinktajį Jungtinių Valstijų prezidentą Donaldą Trumpą verslo klausimais konsultuos šešiolikos verslo lyderių komanda, rašo „The Wall Street Journal“.
Donaldas Trumpas
Donaldas Trumpas / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.

Prezidentiniam strategijos ir politikos forumui priklausys tokių įmonių, kaip IBM, „General Motors Co.“, „J.P.Morgan Chase & Co.“, „Wal-Mart Stores Inc.“, „The Walt Disney Co.“ esami vadovai bei buvęs „Boeing Co.“ vadovas. O forumui pirmininkaus investicijų kompanijos „Blackstone Group“ vadovas Stephenas Schwarzmanas.

Pirmasis forumo susitikimas numatomas vasario pradžioje. Jo metu, kaip teigiama, verslo lyderiai susitiks su D.Trumpu konsultacijoms dėl to, kaip jis ketina realizuoti savo planą sustabdyti darbo vietų iškėlimą iš Jungtinių Valstijų į kitas šalis.

„Forumo nariai turės dalintis savo asmeninėmis nuomonėmis su prezidentu apie tai, kokį poveikį valstybės politika dar ūkio augimui, naujų darbo vietų kūrimui ir darbo našumui“, – teigiama išplatintame pranešime spaudai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius