-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Double Coffee“ Lietuvoje liks (atnaujinta 10.18 val.)

Kavinių tinklas „Double Coffee“, kurį Lietuvoje valdo bendovė „DC Holdingas“, nė nesiruošia trauktis iš Lietuvos rinkos. O jau po pusmečio planuojama tolimesnė tinklo plėtra.
„Double Coffee“ – Lietuvoje liks
„Double Coffee“ – Lietuvoje liks / Alvydo Opulskio/15min.lt nuotr.

Kalbas apie bankrotą, kurias sukėlė dviejų Vilniuje veikusių kavinių uždarymas, „DC Holdingas“ direktorė Laura Vyšniauskaitė vadina „išpūstu burbulu“.

„Tai visiškai normalus procesas, kuris vyksta nuolat – tiek Lietuvoje, tiek Latvijoje. Kai kurios kavinės uždaromos strateginiais tikslais, norint sėkmingai pragyventi krizės laikotarpį. Be to, taip ruošiamės ir šildymo sezonui“, – portalui 15min.lt sakė L.Vyšniauskaitė.

Dar šio ryto naujienose skambėjusi frazė „latviško kapitalo kavinių tinklas „Double Coffee“ traukiasi iš Lietuvos – nepasitvirtino. Nors dvi tinklo kavinės iš tiesų užsidarė ne rekonstrukcijai,
„DC Holdingas“ direktorė L.Vyšniauskaitė patikino, kad net ir dar vienos kavinės uždarymas Lietuvoje nereikštų šio verslo pabaigos.

„Lietuvoje esame jau penkerius metus ir nesiruošiame niekur trauktis – mes tik truputi pristabdėme. O tarptautinėje rinkoje „Double Coffee“ plėtra ir toliau sklandžiai tęsiama“, – tikino L.Vyšniauskaitė
Anot jos, kavinių tinklas Lietuvoje pagal frančizę ketina plėstis po šešių mėnesių.

Pirmasis „Double Coffee“ restoranas Lietuvoje buvo atidarytas 2004 m. gegužės mėn. 21 d. Gedimino pr. 26, Vilniuje. Šiuo metu, be uždarytų kavinių, yra aštuoni „Double Coffee“ restoranai Vilniuje, 21 – Rygoje (Latvijoje), 5 – Taline (Estijoje), 5 – Kijeve (Ukrainoje), 1 – Minske (Baltarusijoje).

„Čili“ grėsmės nemato

Kaip naujienų portalui 15min.lt tvirtino UAB „Čilija“ marketingo vadovas Mindaugas Gumauskas, „Čili“ šiuo metu, neketina užleisti savo vietos kam nors kitam ir juo labiau neketina uždaryti savo restoranų tinklo Latvijoje.

„Net jei kalbėtume apie krizę, ir Lietuvoje, ir Latvijoje matome didelę perspektyvą sėkmingesniam verslo vystymui. Jei krizės metu žlugtų smulkios maitinimo įstaigos arba nepelnytai brangūs restoranai, mums nuo to nebūtų blogiau. Be to, verslo plėtrai matome papildomų galimybių net kai statybų sektoriuje krizė, visi statybos darbų įkainiai mažesni, nei anksčiau. Kol kas Estijoje neplanuojame aktyvios plėtros, tačiau ir Lietuvoje, ir Latvijoje matome didžiausias perspektyvas verslui“, – tikino M.Gumauskas. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius