-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Egipto kurortai Rusijos turistams gali atsiverti spalį

Egipto kurortai turistams iš Rusijos gali būti vėl pasiekiami nuo šių metų spalio, prognozuoja Rusijos turizmo organizatoriai.
Šarm aš Šeichas
Šarm aš Šeichas / Fotolia nuotr.

„Mes girdime atitinkamus pareiškimus, daugiausia jų – iš Egipto. Mūsų specialistai taip pat palankiai vertina padėtį ir tvirtina, jog jai nesikeičiant, skrydžiai į Egipto kurortus vėl gali būti siūlomi nuo spalio antros pusės.

Verslas, be abejo, tuo patenkintas. Nebrangus poilsis Egipte, kai pas mus žiema, gali sudominti dešimtis, jei ne šimtus tūkstančių mūsų turistų“, – laikraščiui „Izvestija“ sakė Rusijos užsienio kelionių organizatorių asociacijos vadovas Aleksandras Osaulenka.

„Viename Egipto oro uostų, kuris bus geriausiai parengtas, mūsų turistams būtų pasiūlyti atskiri vartai arba net visas terminalas. Kalbant apie poilsio centrus, tokius kaip Šarm el Šeichas ar Hurgada, saugumas juose užtikrintas, ten nelaimingų atsitikimų nebuvo.

Tačiau yra vietų, kur turistams lankytis nerekomenduojama. Tai – Kairas, Aleksandrija, Luksoras“, – laikraščiui sakė Rusijos turizmo sąjungos viceprezidentas Jurijus Barzykinas.

Egipto prezidentas Abdelis Fattahas al-Sisi šią savaitę pareiškė, kad jo šalies kurortai Rusijos turistų laukia atvykstant, o kelionių organizatoriai bei oro vežėjai pasirengę savo paslaugas pasiūlyti iškart, kai tik bus sutarta atnaujinti oro susisiekimą tarp šalių.

A.Osaulenkos manymu, atnaujintos turistinės kelionės į Egiptą gali būti brangesnės nei ankstesniais metais – bent jau taip nutiko atnaujinus skrydžius į Turkijos kurortus.

Rusijos federalinė oro transporto agentūra „Rosaviacija“ skrydžius į Egiptą uždraudė po spalio pabaigoje įvykusio incidento, kai islamo teroristai virš Sinajaus pusiasalio susprogdino Rusijos keleivinį orlaivį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius