Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Į „Alytaus tekstilės“ turto varžytinės – tik kitais metais

Pernai bankrutavusios tekstilės bendrovės „Alytaus tekstilė“ nekilnojamojo turto varžytinės gali būti paskelbtos ne anksčiau kaip kitais metais. Anksčiau tikėtasi jas paskelbti jau šį rudenį.
Svarstyklės
Svarstyklės / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

Įmonės bankroto administratorius Rimgaudas Jacevičius BNS sakė, kad Kreditorių komiteto sprendimas apie nekilnojamojo turto varžytinių paskelbimą gali būti priimtas tik po Naujųjų metų.

Gruodžio 19-ąją šaukiamas kreditorių susirinkimas, kuriame turėtų būti pakeista kreditorių komiteto sudėtis.

„Bus keičiami keli nariai, kurie buvo patvirtinti teismo sprendimu. Naujas kreditorių komitetas spręs dėl nekilnojamojo turto pardavimo, tačiau jis rinksis tik po Naujųjų metų“, – teigė R.Jacevičius.

Pasak jo, aktyviai besidominčių įmonės pastatais šiuo metu nėra: „Susidomėjimas bet kokiu turtu yra sumažėjęs. Negaliu apsakyti, ar kas domisi nekilnojamuoju turtu – raštiškų pasiūlymų neturiu, o atvejų, kai kas atvažiuoja pasidomėti, pasitaiko“, – teigė įmonės bankroto administratorius.

Anot jo, iki šiol yra parduota tik labai mažos vertės kilnojamojo turto.

Bendras „Alytaus tekstilės“ nekilnojamojo turto plotas – 190 tūkst. kvadratinių metrų.

Kauno apygardos teismas šių metų pradžioje patvirtino 47,4 mln. litų „Alytaus tekstilės“ kreditorinių reikalavimų. Bankrutavusi įmonė turi apie 100 kreditorių – įmonių ir dar daugiau nei 1000 buvusių jos darbuotojų.

Buvusios didžiausios Baltijos šalyse tekstilės įmonės „Alytaus tekstilė“ bankrotas paskelbtas pernai liepą. Bendrovėje iki tol dirbo apie 1,5 tūkst. darbuotojų.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius