-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ir lietuviai pamėgo skolintis be palūkanų

Šalyse kaimynėse sėkmingai įgyvendinus akciją „Pirma paskola nemokamai“ ir pasiūlius ją Lietuvos gyventojams sulaukta tokio didelio susidomėjimo, kad nespėta aptarnauti visų norinčių trumpam pasiskolinti pinigų be palūkanų, teigiama pranešime spaudai.
Litai
Litai / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.

Akcija „Pirma paskola nemokamai“ pratęsiama iki kovo 31 dienos, taip pat pailginamas SMScredit.lt darbo laikas.

Du mėnesius trukusi akcija „Pirma paskola nemokamai” sulaukė didelio SMScredit.lt paslaugų vartotojų dėmesio. SMScredit.lt direktorius Gediminas Velička teigia, kad akcijos metu sulaukta nemažai klientų prašymų ją pratęsti. „Atsižvelgiant į klientų lūkesčius akcijos terminas pratęsiamas ir SMScredit.lt paslaugų vartotojams, pirmą kartą imantiems paskolą, ir toliau bus suteikiama galimybė grąžinti tiek, kiek buvo pasiskolinta, be jokių papildomų sąlygų ar mokesčių“, – teigia G.Velička.

SMScredit.lt darbo laikas yra pailginamas taip pat atsižvelgiant į besiskolinančių pageidavimus. Kadangi akcijos metu ne visada buvo spėjama aptarnauti visus norinčiuosius, nuspręsta dirbti dar ilgiau. Nuo vasario 1 dienos klientai aptarnaujami kiekvieną dieną (be išeiginių dienų) nuo 7 val. ryto iki 23 val.

Pranešime spaudai teigiama, kad visi, norintys pasinaudoti akcija, ir toliau gali rinktis vieną iš šių sumų: 125, 250 ar 500 litų. Paskolos grąžinimo terminą taip pat galima pasirinkti pagal savo poreikius: 7, 14 ar 30 dienų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius