-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Keleivių vežėjai po Velykų spręs, ar didinti bilietų kainas

Brangstantis dyzelinas bando vežėjų kantrybę. Tarpmiestinių autobusų bilietų kainos nekyla jau beveik metus, nors degalai kainuoja vis brangiau, trečiadienį rašo „Lietuvos rytas“.
„Temsa Opalin“ autobusas
„Temsa Opalin“ autobusas / „Kautros“ archyvo nuotr.

Kai kurie keleivių vežėjai teigia, kad gyventojus išgąsdino rekordines aukštumas pasiekusios benzino kainos, todėl daugėja persėdančių iš automobilių į autobusus. Jei tokia tendencija išsilaikys iki vasaros kelionių sezono, bilietai galbūt nebrangs.

Kiti verslininkai mano, kad to jau nebepakaks, nes degalų kainos kyla pernelyg greitai.

Keleivių vežimu užsiimanti bendrovė „Toks“ ketina apsispręsti po Velykų. Bet mažai galimybių, kad bilietų kainos išliks tokios kaip šiuo metu.

„Bilietus teks branginti. Per metus degalų kaina išaugo tiek, kad nebegalime jos dengti savo sąskaita“, – sakė „Toks“ vadovas Artūras Indrašius.

Tuo tarpu Kauno bendrovė „Kautra“ šiuo metu kol kas skaičiuoja ir dar nenusprendė, kaip elgtis. Vežėjus džiugiai nuteikia žinia, kad keleiviai išlipa iš automobilių ir persėda į autobusus. Tai juos verčia daryti iki 5 litų už litrą pabrangęs benzinas.

„Jei tokia tendencija išliks iki vasaros pradžios, bilietų brangimo išvengsime. Nauji keleiviai padengs papildomas išlaidas“, – kalbėjo bendrovės „Kautra“ vadovas Linas Skardžiukas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius