Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietkoopsąjunga“ parduotuves gali kurti didžiuosiuose miestuose

Lietuvos kooperatyvų sąjungos „Lietkoopsąjunga“ nariai šiemet per devynis mėnesius uždirbo 8 proc. daugiau – 9,1 mln. litų grynojo pelno ir rengia planus atidaryti parduotuves didžiuosiuose Lietuvos miestuose.
Mokesčiai
Lietkoopsąjunga šiemet uždirbo daugiau nei pernai / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.
Temos: 2 Turgus Ūkininkas

„Dalis mūsų narių turi statybinių medžiagų parduotuvių, kurios įsteigtos įsigijus „Senukų“ tinklo franšizę. Būtent šis sektorius ir toliau gana sparčiai traukėsi. Maisto prekių pardavimai mažėjo ne taip drastiškai. Manome, kad šiuo metu mūsų ekonominė padėtis nebloga“, –„Verslo žinioms“ sakė „Lietkoopsąjungos“ valdybos pirmininkas Robertas Miliauskas.

„Lietkoopsąjunga“ su Žemės ūkio ministerija susitarė Vilniuje steigti modernų ūkininkų turgų, tačiau ūkininkų organizacijos nori Europos Sąjungos paramos, kelias iki kurios ilgas. Yra ambicijų ateinančiais metais iš didžiųjų prekybos centrų atsiiminėti jiems nuomojamas parduotuves rajonų centruose.

Metų pradžioje „Lietkoopsąjungos“ nariai valdė 480 prekybos vietų. R.Miliausko teigimu, kooperatyvai dirba kaimuose ir ten statyti naujų parduotuvių neverta, todėl plėtrai numatomas vienintelis būdas – plėstis miestuose.

„Kalbamės su kiekvieno rajono kooperatyvais, kurie valdo prekybos plotus miestuose, ir analizuojame, į kuriuos objektus eisime. Neplanuojame atsiiminėti visų parduotuvių iš eilės“, – teigė R.Miliauskas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius