-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lukoil Baltija“ reorganizuoja savo veiklą Baltijos šalyse

Mažmeninės prekybos naftos produktais tinklą Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje valdanti bendrovė „Lukoil Baltija“ sunkėjant rinkos situacijai nuo kitų metų pradžios ketina reorganizuoti savo veiklą visose trijose Baltijos šalyse.
Degalinė
Degalinė / Kęstučio Vanago/BFL nuotr.

„Susidarius sudėtingesnei situacijai rinkoje, optimizuojame savo veiklą, ieškome būdų sumažinti sąnaudas, o viena iš priemonių tai pasiekti – kai kurias prekes ir paslaugas užsisakyti iš specializuotų kompanijų, „outsourcingo“ būdu. Taip pat iš naujo peržiūrime ir mažiname investicines programas, ketiname reorganizuoti padalinius, kad jų veikla būtų kuo efektyvesnė“, – sako bendrovės „Lukoil Baltija“ generalinis direktorius Ivanas Paleičikas.

Pasak I. Paleičiko, bendrovės ir jos padalinių veikla reorganizuojama visose trijose Baltijos šalyse, tačiau nei įmonės padalinių skaičiaus, nei degalinių tinklo mažinti neketinama.

UAB „Lukoil Baltija“ generalinio direktoriaus I. Paleičiko teigimu, dėl bendrovėje planuojamos reorganizacijos iki dešimties procentų gali sumažėti įmonės darbuotojų skaičius.

Bendrovė „Lukoil Baltija“ iš viso valdo 117 degalinių ir yra didžiausias Lietuvoje mažmeninės prekybos naftos produktais tinklas. Bendrovei Latvijoje priklauso 43 degalinės, Estijoje – 38. Šiuo metu kompanijoje „Lukoil“ visose trijose Baltijos šalyse dirba 2514 darbuotojų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius