-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

MAXIMA kasose nuo šiol priimamos įmokos Ūkio banko lizingui

Įmokas Ūkio banko lizingui jau galima sumokėti MAXIMA prekybos tinklo parduotuvėse. Ūkio banko lizingo klientai išperkamosios nuomos, paslaugų teikimo išsimokėtinai bei vartojimo kredito sutarčių įmokas gali sumokėti bet kurioje prekybos tinklo kasoje 213 MAXIMA prekybos centrų visoje Lietuvoje, teigiama išplatintame pranešime.
„Maxima“
„Maxima“ / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

„Su didžiausiu ir ilgiausiai Lietuvoje veikiančiu MAXIMA prekybos tinklu sėkmingai bendradarbiaujame jau daug metų. Nuo šiol klientai galės ne tik pirkti prekes išsimokėtinai ar gauti vartojimo kreditą, bet ir patogiai bei greitai susimokėti įmokas pagal turimas sutartis su mūsų įmone, – sakė Ūkio banko lizingo generalinis direktorius Mindaugas Valančius.

MAXIMA parduotuvėse teikiama Ūkio banko lizingo paslauga „Pinigai dabar!“, t.y. vartojimo kreditas, kurio suma – nuo 150 Lt iki 20 tūkst. Lt. Prekybos centruose kredito sutartis su Ūkio banko lizingu sudaroma vos per keletą minučių.

„Džiaugiamės, toliau plėsdami mūsų pirkėjams teikiamų finansinių paslaugų spektrą MAXIMA parduotuvėse. Galimybė prekybos centre ne tik apsipirkti, bet ir operatyviai susitvarkyti visus būtiniausius reikalus – gauti kreditą, apmokėti sąskaitas ar sumokėti kredito įmokas šiandien aktuali daugeliui“, – sako MAXIMA LT, UAB Pramoninių prekių ir paslaugų pirkimo departamento direktorė Birutė Kontvainienė.

„Spinter tyrimai“ atliktos Lietuvos gyventojų apklausos duomenimis, Lietuvos gyventojai pinigų pasiskolinti labiau yra linkę ne iš greituosius kreditus siūlančių įmonių, o iš mažmeninio lizingo paslaugas teikiančių bendrovių.

Ūkio banko lizingas priklauso Ūkio banko įmonių grupei. Virš 560 tūkst. klientų jau pasinaudojo Ūkio banko lizingo paslaugomis, kurios teikiamos daugiau nei 3 tūkst. pardavimo vietų visoje Lietuvoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius