Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
04 13

Ne visiems pinigų išgryninimas bankomate – nemokamas: palyginome jums taikomus mokesčius

Šią savaitę SEB atnaujino grynųjų pinigų išsiėmimo bankomate įkainius – dabar nesinaudojantieji banko siūlomais planais už šią paslaugą turės susimokėti daugiau. Kitų bankų įkainiai kol kas nesikeičia, tad palyginome juos – kokias sumas finansų įstaigose galima išsigryninti nemokamai ir kada bei kiek už tai jau reikia susimokėti?
Bankomatas
Bankomatas / Shutterstock nuotr.

Atnaujino įkainius ir limitus

Kai klientas nesinaudoja paslaugų planu, debeto kortele pasiimant grynuosius anksčiau jam kainuodavo 0,8 proc. nuo sumos, o nuo balandžio 9 d. įkainis tapo didesnis, siekiantis 2 proc. (mažiausiai 1 eurą), nurodė SEB.

Keitėsi ir banko paslaugų planuose fiksuotos ribos – naudojantieji banko planus gali nemokamai išsiimti daugiau grynųjų. SEB atstovė Ieva Dauguvietytė-Daskevičienė 15min nurodė, jog limitai padidinti dėl infliacijos, augančių pragyvenimo išlaidų ir klientų pageidavimų.

Apie tai daugiau skaitykite čia: Norite išsigryninti pinigų bankomate? Nuo šiol dalis vieno banko klientų už tai mokės brangiau.

Anksčiau SEB banke maksimalus limitas siekė 1000 Eur/mėn. Dabar mažiausias nemokamo grynųjų pinigų paėmimo limitas – 550 Eur/mėn., didžiausias – 2000 Eur/mėn., priklausomai nuo pasirinkto plano.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius