Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusija turizmo ir maisto embargą Turkijai atšauks artimiausiomis dienomis

Rusijos vyriausybė nutarimus dėl turizmo ir maisto embargo Turkijai atšaukimo turėtų patvirtinti artimiausiomis dienomis, o dėl sankcijos Turkijos kapitalo įmonėms bus panaikinos per artimiausias dvi savaites.
Stambulas
Rusija turizmo ir maisto embargą Turkijai atšauks artimiausiomis dienomis / Jurgitos Lapienytės nuotr.

„Vykdant Rusijos prezidento nurodymą, norminiai aktai dėl užsakomųjų skrydžių į Turkiją draudimo panaikinimo bus patvirtinti artimiausiomis dienomis. Toliau – tik aviakompanijų reikalas, kada jos sugebės imtis atitinkamų darbų“, – žiniasklaidai kalbėjo vicepremjeras Arkadijus Dvorkovičius.

Atsakymas į klausimą, kada gali būti atšaukti turkiškų vaisių ir daržovių importo apribojimai, A.Dvorkovičius pabrėžė: „Terminas – toks pat“.

Kitas vicepremjeras Dmitrijus Kozakas pareiškė, jog vyriausybės sprendimas dėl sankcijų Turkijos kapitalo įmonėms atšaukimo bus priimtas per artimiausias dvi savaites.

„Esu tikras, kad Turkijos statybininkai susigrąžins pozicijas mūsų rinkoje, galbūt, ne visiškai, nes kai kurias nišas joje jau yra užėmę mūsų įmonės“, – sakė D.Kozakas.

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas trečiadienį nurodė vyriausybei pradėti sankcijų Turkijai, kurios buvo įvestos turkams pernai lapkritį numušus rusų karo lėktuvą, panaikinimo procesą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius