-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusijos Dūmoje gimė nauja idėja – grikių reklamos kampanija Vakaruose

Rusijos valstybės Dūmos žemės ūkio komiteto pirmininkas Sergejus Karginovas pasiūlė užsienio šalyse surengti didžiulę grikių reklamos kampaniją, siekiant, kad šios kruopos taptų paklausia eksporto preke, rašo naujienų svetainė newsru.com.
Grikiai (kairėje - nekepinti)
Grikiai (kairėje - nekepinti) / „Scanpix“/ „PantherMedia“ nuotr.

„Siūlau reklamuoti grikius užsienyje ir šalies viduje kaip geriausią rusišką produktą. Per dešimt metų sugebėjome išeiti į pasaulinę grūdų rinką, kodėl to paties nepabandžius su grikiais. Mūsų šalyje yra pasaulyje unikalūs reklamos technologai“, – sakė S.Karginovas ir paragino reklamų kūrėjams duoti grikių reklamos sukūrimo užsakymą.

Komiteto pirmininkas taip pat pasiūlė grikius iš šalies ūkininkų supirkti už jiems naudingas kainas ir produkciją eksportuoti centralizuotu būdu.

Panašu, kad grikių sėkme užsienyje tikima ir Rusijos žemės ūkio ministerijoje. Jos atstovai teigė kad per ateinančius kelerius metus grikiai turi tapti paklausia eksportine preke.

Vien tik per šiuos metus šalyje išauginta 600 tūkst. tonų grikių, kuomet pačios Rusijos metinis poreikis siekia 500 tūkst. tonų.

Tiesa, S.Karginovo pasiūlymas nesužavėjo buvusio Maskvos mero Jurijaus Lužkovo.

Pasipiktinęs grikių kainomis Rusijoje, politikas teigė, kad vietoje to, kad šios kruopos būtų reklamuojamos Vakaruose, pirmiausiai būtina pasirūpinti jų prieinamumu vietos rinkoje.​

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius