-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Ryanair“ vadovas: nebus keleivių – nebebus ir skrydžių

Nuo gegužės Kauno oro uoste savo bazę atidaro ir skrydžių geografiją plečia Airijos bendrovė „Ryanair“, tačiau įmonės vadovas Michaelis O'Leary perspėjo – nebus keleivių – nebebus ir skrydžių.
„Ryanair“ vadovas
„Ryanair“ vadovas. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Ryanair

Anot įmonės vadovų, kad skrydžiai pasiteisintų, pastangas į turizmo skatinimą turėtų dėti visas Kauno regionas, reikia investuoti į reklamą. Tuo tarpu šiuo metu į Kauną atvykę turistai neras net leidinio, kuriame pažymėtos lankytinos vietos, trečiadienį rašo „Kauno diena“. Miesto valdžia žada, jog padėtis greitai pasitaisys.

„Ryanair“ pardavimo ir rinkodaros vadovas Jungtinėje Karalystėje, Airijoje ir Rytų Europoje Laszlo Tamas aiškino, kad bendrovė skrydį vadina nepasiteisinusiu ir gali jį atšaukti, jeigu lėktuvai neužpildomi 80 proc.

„Skaičiuojame, kad dėl naujai atsiradusių maršrutų bus pervežama apie milijoną keleivių, o maždaug 600 tūkst. iš jų bus tie, kurie atvykę čia išleis pinigų. Bet Kaunas dar turi pasistengti, kad jie atvyktų. Lietuva ir Kaunas yra puiki vieta turizmui, bet jeigu užsieniečiai apie tai nesužinos, jie neatvyks. Reikia daug investuoti į reklamą, nes tai atsipirks. Tie 600 tūkst. žmonių čia gali išleisti iki 10 mln. JAV dolerių“, – teigė L.Tamas.

Anot dienraščio, Kauno regiono turizmo informacijos centre visos informacinių leidinių sankaupos baigėsi. Metų pradžioje turėję būti pagaminti informaciniai leidiniai spaustuvės iki šiol nepasiekė, tačiau Kauno mero pavaduotojas Rimantas Mikaitis ramino, jog pinigų leidybai bus greitai skirti.

Kauno biudžetas skylėtas kaip niekada, tačiau pirmą kartą jame numatyta lėšų miesto įvaizdžio kūrimo ir turizmo skatinimo programoms. Iš viso – 1,5 mln. litų.
 
„Ryanair“ iš Kauno oro uosto šiuo metu siūlo tiesioginius skrydžius į Londoną (Lutono ir Stanstedo oro uostus), Dubliną, Birmingemą, Liverpulį, Briuselį, Frankfurtą, Brėmeną, o nuo gegužės pradės skrydžius į dar 8 Europos miestus – Barseloną, Paryžių, Milaną, Berlyną, Diuseldorfą, Oslą, Edinburgą, Bristolį ir Suomijos Tamperės miestą.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius