-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Snoro“ klientams, dėl teisinių ir techninių kliūčių negalėjusiems vykdyti įsipareigojimų, nebus skaičiuojami delspinigiai

Lietuvos bankas ir AB bankas „Snoras“ pasirašė sutartį, pagal kurią šio banko klientai vėl turės galimybę jiems patogiu būdu vykdyti savo įsipareigojimus AB bankui „Snoras“.
Bankas „Snoras“
Bankas „Snoras“ / Aliaus Koroliovo nuotr.

Už terminą, kai AB banko „Snoras“ klientai dėl teisinių ir techninių kliūčių negalėjo vykdyti savo įsipareigojimų, delspinigiai nebus skaičiuojami, praneša Lietuvos bankas.

Pagal susitarimą, AB bankui „Snoras“, kuriam pradėta bankroto procedūra, sudaryta galimybė naudotis Lietuvos banko mokėjimo sistemų infrastruktūra. Klientai, iš banko „Snoras“ gavę paskolas, turintys įsiskolinimų pagal kredito kortelių sutartis ar kitų įsipareigojimų šiam bankui, galės vykdyti reguliarus mokėjimus litais.

Pasirašius sutartį, AB bankas „Snoras“, atlikęs paskutinius pasirengimo darbus paskolų įmokų priėmimą atnaujins kitos savaitės viduryje.

Apie konkrečias mokėjimų vykdymo detales kitą savaitę informuos AB banko „Snoras“ bankroto administratorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius