-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Star 1 Airlines“ patvirtino: lėktuvas iš Dublino į Vilnių neišskrido dėl apribotų teisių (atnaujinta 13.25 val.)

Bendrovė „Star1 Airlines“ išplatino pranešimą, kuriame patvirtinama, kad šios kompanijos lėktuvas iš Dublino į Vilnių trečiadienio naktį neišskrido, nes jam buvo apribotos teisės kilti.
Bendrovės „Star1 Airlines“ lėktuvas Vilniaus oro uoste
Bendrovės „Star1 Airlines“ lėktuvas Vilniaus oro uoste / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.
Temos: 2 Lėktuvas airBaltic

„Rugsėjo 22 d. turėjęs įvykti „Star1 Airlines“ skrydis Dublinas–Vilnius atšauktas, nes buvo apribota orlaivio teisė išskristi iš Dublino oro uosto. Šiuo maršrutu į Vilnių turėjo skristi 97 keleiviai. „Star1 Airlines“ vadovai dabartiniu metu ieško būdų, kaip užtikrinti šio reiso keleivių grįžimą į Vilnių bei kitų suplanuotų skrydžių tęstinumą“, – skelbiama bendrovės išplatintame pranešime spaudai.

Prieš tai Civilinės aviacijos administracijos (CAA) direktorius Kęstutis Auryla portalui delfi.lt patvirtino, kad lėktuvas į orą nepakilo dėl skolų.  

„airBaltic“ padės užsienyje įstrigusiems „Star1 Airlines“ keleiviams

Atnaujinta 13.25 val.: Oro bendrovė „airBaltic“ pagelbės „Star1 Airlines“ keleiviams, negalėjusiems išvykti iš atitinkamų oro uostų, grįžti į Lietuvą, teigiama kompanijos išplatintame pranešime spaudai. Jiems bus pasiūlyti skrydžio bilietai žemiausiomis kainomis.

„airBaltic“ atstovų teigimu, oro bendrovė šiuo metu kalbasi ir su „Star1 Airlines“ vadovybe, siūlydama reikalingą pagalbą.

„Esame pasirengę padėti į Lietuvą sugrįžti užsienyje įstrigusiems keliautojams. Skrydžio dieną bilietai yra patys brangiausi, tačiau atsižvelgdami į susiklosčiusią situaciją, mes suteiksime žmonėms bilietus už pačią mažiausią kainą“, – teigia „airBaltic“ viceprezidentas ir generalinis direktorius Lietuvoje Tadas Vizgirda.

Turimais duomenimis, dėl „Star1 Airlines“ lėktuvo arešto Dubline, į Lietuvą negali grįžti keleiviai iš Dublino, Londono ir Milano oro uostų.

Šie keleiviai yra kviečiami susisiekti su oro bendrovės „airBaltic“ atstovais, kuriems pateikę „Star1 Airlines“ bilietą galės gauti galimas mažiausias skrydžio bilietų kainas. Keleiviams bus leidžiama pasirinkti į kurį oro uostą grįžti – Vilnių, Kauną ar Palangą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius