-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Statoil“ mažina degalų kainas 7–9 ct/l

72-iejų degalinių tinklą valdanti „Lietuva Statoil” šį savaitgalį vairuotojus nudžiugins mažesnėmis degalų kainomis. „Statoil“ degalinėse degalų kainos jau nuo šiandien sumažintos 7-9 centais už litrą.
Eilės – ir „Statoil“ degalinėse.
Eilės – ir „Statoil“ degalinėse. / Angelės Ž./15min.lt skaitytojos nuotr.

„Nuolat rengiame įvairias akcijas, minime šventes, kurių proga norime suteikti galimybę keliaujantiems degalų įsipilti už mažesnę kainą. Tai ypač svarbu penktadieniais ir savaitgaliais, kada žmonės daugiau keliauja“, – sakė „Lietuva Statoil“ Pardavimų ir tiekimo departamento direktorius Giedrius Bandzevičius.

„Lietuva Statoil“ degalinėse dyzelino kainos mažinamos 7 ct. už litrą, o benzino – 9 ct. už litrą. Nuolaidos bus taikomos ir „Ultima“ markės benzinui, kuris praturtintas priedu, padedančiu sumažinti degalų sąnaudas, išvalančiu variklio apnašas ir apsaugantis jį nuo korozijos.

Pigesnių degalų bus galima įsipilti nuo šiandien iki ankstyvo pirmadienio ryto. Vairuotojai, turintys „Statoil Extra“ korteles, gaus papildomą jiems priklausančią nuolaidą nuo sumažintų degalų kainų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius