Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Susisiekimo ministerija: domimės „Star1 Airlines“ finansine padėtimi

Skrydžių kompanijos „Star1 Airlines“ lėktuvui dėl skolų nepakilus iš Dublino, Susisiekimo ministerija tvirtina jau paprašiusi įmonės finansinių rodiklių, tačiau atkreipia dėmesį, kad per paskutinį patikrinimą vasarą jie neatrodė grėsmingi.
„Star1 Airlines“ lėktuvas
„Star1 Airlines“ lėktuvas / „Star1 Airlines“ nuotr.

Trečiadienį ryte iš Dublino nepakilo „Star1 Airlines“ lėktuvas, nes buvo sulaikytas išperkamosios nuomos bendrovės, kuriai „Star1 Airlines“ skolinga, prašymu. Tiesa, skrydžių bendrovei trečiadienį popiet pavyko nusamdyti lėktuvą, turintį nuskraidinti keleivius į Londoną ir atgal.

„Ministerija stebi situaciją, įpareigojome bendrovę artimiausiu metu pateikti duomenis apie savo finansinę situaciją. Bendrovė derasi su išperkamosios nuomos kompanija ir stebime, kaip jai sekasi“, – sakė susisiekimo ministro Eligijaus Masiulio patarėjas ryšiams su visuomene Martynas Čerkauskas. Ministerijos duomenimis, vasarą Civilininės aviacijos administracija tikrino „Star1 Airlines“ finansinę būklę ir grėsmingos situacijos neaptiko. „Bet patikrinimų kasdien nedarome“, – kalbėjo M.Čerkauskas.

Neoficialiomis „15min“ žiniomis, pavasarį „Star1 Airlines“ patyrė nemažai nuostolių, kai dėl  Islandijoje išsiveržusio ugnikalnio sukelto didžiulio pelenų debesies ilgam laikui buvo paralyžiuota didelė dalis Europos oro erdvės: lėktuvai nekilo ir nesileido daugelyje šalių. Tačiau vasarą bendrovės veikla klostėsi gana sėkmingai ir jai buvo pavykę pagerinti savo finansinius rodiklius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius