Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Swedbank“ uždaro dar vieną banko skyrių

Radviliškyje uždaromas dar vienas „Swedbank“ padalinys, todėl paslaugos bus suteikiamos kitokiu būdu.
„Swedbank“
„Swedbank“ / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Swedbank“ Lietuvoje atstovė ryšiams su visuomene Daiva Taučkėlaitė teigė, kad birželio 14 d. yra paskutinė darbo diena, kuomet aptarnaujame klientus „Swedbank“ filiale Radviliškyje.

„Mūsų padalinių tinklas išlieka vienas didžiausių, šiuo metu turime 43 klientų aptarnavimo padalinius visoje Lietuvoje. Planuodami padalinių tinklo pokyčius nuolat vertiname ir turime atsižvelgti ir į besikeičiančius klientų poreikius bei vizitų banko skyriuose skaičių.

Absoliučią daugumą paslaugų, net ir sudėtingesnių, klientai gali pasiekti per mūsų el. kanalus. Bet kokiu atveju, klientų aptarnavimo pokyčiai regionuose yra jautri tema, todėl juos atliekame iš anksto informuodami, tardamiesi su vietos bendruomene ir ieškodami abiem pusėms priimtinų sprendimų“, – teigė D.Taučkėlaitė.

Pasak jos, absoliučiai visi darbuotojai ir toliau lieka dirbti banke.

„Dalis darbuotojų pakeis darbo pobūdį banke, o dauguma darbuotojų ir toliau lieka dirbti savo esamose pozicijose, jų darbo vietas perkeliant į Šiaulius. Pažymime, jog nė vienas darbuotojas šiuo metu dirbantis Radviliškyje, nebus atleistas. Visos darbo vietos bus išsaugotos“, – komentavo ji.

Pasak D.Taučkėlaitės, siekiama, kad Radviliškyje ir toliau liktų banko savitarnos erdvė, kurioje klientai visą parą galėtų atlikti visus kasdienės bankininkystės veiksmus.

Neseniai „Swedbank“ uždarė skyrių Prienuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius