-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 30 /13:15

Viešųjų pirkimų tarnyba stengiasi kuo greičiau pašalinti gedimus savo informacinėje sistemoje

Antradienį pranešta apie techninius gedimus Centrinėje viešųjų pirkimų informacinėje sistemoje (CVP IS). Kaip pranešama Viešųjų pirkimų tarnybos (VPT) interneto svetainėje, minėtoje sistemoje užfiksuoti techninių specifikacijų projektų (TS) viešinimo sutrikimai. Vis dėlto tarnybos atstovė spaudai ramino, kad dėl to jokių įmonių veikla nenukentės.
Programišiai – galingiausias Rusijos ginklas kovoje su Vakarais
Viešųjų pirkimų tarnyba stengiasi kuo greičiau pašalinti gedimus savo informacinėje sistemoje / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

CVP IS yra užfiksuoti techninių specifikacijų projektų (TS) viešinimo sutrikimai – perkančioji organizacija pati negali jų paskelbti.

Teigiama, kad šis gedimas atsirado dėl vykdomo CVP IS funkcionalumo išplėtimo.

Teigiama, kad šis gedimas atsirado dėl vykdomo CVP IS funkcionalumo išplėtimo.

„Projektas vyksta nuo 2013 m. ir atnaujinimai vykdomi periodiškai. Sistemos pasikeitimai dideli, todėl 2015 birželio 23 d. CVP IS naudotojai buvo informuoti dėl galimų sistemos darbo sutrikimų“, – 15min.lt teigė VPT atstovė spaudai V.Šmaižytė.

Jeigu perkančiosios organizacijos yra sukūrusios TS projektą, dėl pastarojo paviešinimo jos turi susitarti siųsdamos elektroninius laiškus Viešųjų pirkimų tarnybai adresu dokumentai@vpt.lt.

Perkančiosios organizacijos, kurios 2015 m. birželio 25–30 d. dienomis kūrė TS, turėtų jas panaikinti ir sukurti iš naujo.

„VPT darbuotojai rūpinasi, kad visų perkančiųjų organizacijų atsiųsti dokumentai laiku ir tinkamai būtų patalpinti sistemoje. VPT apgailestauja dėl nesklandumų“ – sakė V.Šmaižytė ir pridūrė, kad techniniai gedimai bus pašalinti artimiausiu metu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius