-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Barclays“ Lietuvoje įdarbino 1500-ąjį darbuotoją

Nuo šių metų pradžios „Barclays“ technologijų centro Lietuvoje (BTCL) darbuotojų skaičius išaugo 170 žmonių ir šiandien pasiekė 1500. Šiuo metu tai yra didžiausias Baltijos šalyse veikiantis paslaugų centras. Planuojama, kad iki metų pabaigos BTCL komandą papildys dar bent 200 specialistų.
Langų plovėjai
Langų plovėjai / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

1500-asis BTCL darbuotojas Žilvinas Borusas įmonėje įsidarbino pagal Pameistrystės programą (angl. Apprenticeship Programme), kuri iš kandidatų nereikalauja nei universiteto diplomo, nei patirties IT srityje.

Pagal šią programą mokyklų ir kolegijų absolventai priimami dirbti pilnu etatu nuolatinėse komandose, jie dalyvauja techniniuose mokymuose bei turi galimybę įgyti vertingų žinių, leidžiančių tapti pasirinktos srities specialistu ir kilti karjeros laiptais „Barclays“.

Nors programos dalyviai dar tik mokosi, jiems visą laiką mokamas darbo užmokestis.

Augimas – specialistų įvertinimas

„Šiemet ne tik tapome didžiausiu paslaugų centru Baltijos šalyse, bet ir smarkiai išaugome kokybiškai. Vertindama mūsų kompetencijas, nuveiktus darbus ir potencialą, „Barclays“ grupė kasmet vis labiau plečia ir gilina technologijų centro Lietuvoje atsakomybes. Šiemet ieškome ne tik itin daug žmonių su aukščiausiomis kompetencijomis ir patirtimi, bet ir profesionalų vadovaujančioms pozicijoms užimti“, – pasakoja „Barclays“ technologijų centro Lietuvoje vadovė Milda Dargužaitė.

Anot jos, vykstantis BTCL augimas – tai pirmiausia Lietuvos specialistų įvertinimas, kuriems vis dažniau aukštos pareigos patikimos ne tik vietos rinkoje, bet ir visos „Barclays“ grupės mastu.

BTCL šiemet toliau planuoja plėsti aukščiausių kompetencijų darbuotojų komandas – bus ieškoma informacijos saugumo, didžiųjų duomenų specialistų, Java programuotojų ir kt.

Profesionalų poreikis pastaraisiais metais auga iš Lietuvos įgyvendinant vis daugiau svarbių „Barclays“ projektų – nuo tarptautinius apdovanojimus pelniusių mobiliųjų mokėjimų programėlių iki bekontakčių mokėjimų sprendimų Londono transporte, renginiuose ir kt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius