-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

10 dalykų, kurie nepatinka „Google“ darbuotojams

Daug kam atrodo, kad dirbti „Google“ yra tikra svajonė. Tačiau įmonės darbuotojai patenkinti toli gražu ne viskuo. Paklausti, kas jiems nepatinka, buvę ir esami bendrovės darbuotojai nutarė atvirai išdėti viską, ką galvoja.
„Google“ biuro laukiamasis.
„Google“ biuro laukiamasis. / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 „Google“ Darbas

Paaiškėjo, kad „Google“ anaiptol ne darbuotojų rojus. Ir net geros algos, nemokamas maistas, žaidimai ir galimybės pasivažinėti dviračiais aplink biurą tų trūkumų neatstoja.

Štai pagrindinės „Google“ ydos, kurias „Business Insider“ nurodė buvę ir esami įmonės darbuotojai.

Per daug genijų

123rf.com nuotr./Akiniai – neabejotinas pliusas
123rf.com nuotr./Moksliukai.

„Google“ dirba tik pačius geriausius pasaulio universitetus baigę žmonės ir net paprasčiausius darbus atlieka tikri genijai. Todėl norint sužibėti „Google“ reikia būti ne šiaip talentingam, o talentingiausių talentingiausiam. Kvailių, kuriuos galėtum aplenkti, čia beveik nėra.

Rūpi tik skaičiai

Fotolia nuotr./Skaičiai
Fotolia nuotr./Skaičiai

„Google“ vertina tik tuos darbus, kurie gali būti apibūdinami skaičiais. Bet koks patobulinimas, kuris negali būti atspindėtas metrikoje, yra laikomas nebūtinu. Patogumas naudotojui, trikdžių šalinimas? Niekam tai nerūpi. Jei negalėsi savo darbo išmatuoti, verčiau nė nepradėk. Be to, bet koks projektas „Google“ gali būti nutrauktas bet kurioje stadijoje, jei tik nusprendžiama, kad naujovė vis dėlto per daug rizikinga.

Laisvas laikas? Tokio nėra

Vida Press nuotr./Laiminga moteris
Vida Press nuotr./Laiminga moteris

Darbas ir laisvalaikis? Koks laisvalaikis. Visos darbovietės teikiamos privilegijos yra tik apgaulė. Taip stengiamasi darbuotojus išlaikyti darbe ir išspausti maksimalų produktyvumą. Dirbdamas „Google“ nesu sutikęs nė vieno žmogaus, kuris iš tikrųjų nedirbtų savaitgaliais ar vakarais. Netgi tokio, kuris iš tikrųjų atostogautų. Žinoma, vadovai nepasakys, kad turi dirbti po darbo valandų, tačiau sukuriama tokia atmosfera, kad kitaip tiesiog neišeina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius