-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dovilė Grigienė patvirtinta „Swedbank“ Lietuvoje vadove

Lietuvos bankas suteikė leidimą Dovilei Grigienei eiti „Swedbank“ Lietuvoje valdybos pirmininkės ir administracijos vadovės pareigas.
Dovilė Grigienė
Dovilė Grigienė

D.Grigienė turi daugiau nei 13 metų darbo bankininkystės, finansinio tarpininkavimo ir turto valdymo srityse patirtį JAV ir Baltijos šalyse. Ji „Swedbank“ pradėjo dirbti 2013 m. sausio mėnesį ir iki šiol vadovavo „Swedbank“ asmeninės bankininkystės departamentui. Ji yra baigusi finansų magistro studijas JAV.

„Labai vertinu šią suteiktą galimybę vadovauti „Swedbank“, – sakė D.Grigienė. – Suprasdama „Swedbank“ svarbą visuomenei, jaučiu didelę atsakomybę ir norą toliau plėtoti ilgalaikius ryšius su mūsų banko klientais ir teikti jiems kokybiškas finansines paslaugas bei išlaikyti stiprų banko prekinį ženklą.“

Pasak „Swedbank“ Baltijos bankininkystės vadovės Birgitte Bonnesen, D.Grigienė kildama karjeros laiptais atskleidė savo sugebėjimą sėkmingai įvertinti ir išnaudoti naujas situacijas bei galimybes. „Dovilė išsiskiria stipriomis savybėmis – užsibrėžto tikslo įgyvendinimu, verslo ir ryšių su klientais supratimu. Esu tikra, kad Dovilė kartu su savo komanda ir toliau stiprins „Swedbank“ kaip patikimą partnerį klientams, darbuotojams ir visuomenei“, – teigė B.Bonnesen.

Iki šių metų birželio mėnesio „Swedbank“ Lietuvoje vadovavo Antanas Danys, kuris priėmė sprendimą palikti banko vadovo postą. A.Danis rengiasi užsiimti finansinių konsultacijų verslu.

Iki D. Grigienės patvirtinimo banko administracijos vadovo pareigas laikinai užėmęs Marius Adomavičius toliau eis „Swedbank“ Lietuvoje Finansų tarnybos vadovo pareigas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius