Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iškeitusi samdomą darbą į nuosavą verslą: kiekviena diena mane tiesiog „veža“

Verslininkė Kristina Misiuvienė teigia šiuo metu vykdanti veiklą, kuri jai ne tik leidžia uždirbti solidžias pajamas, bet ir savarankiškai planuotis laiką. Tačiau tokį gyvenimą ji gyveno ne visą laiką. Moters kelyje buvo daug sunkių išgyvenimų, paskatinusių ieškoti esminių pokyčių.
Laiminga moteris.
Laiminga moteris. / Vida Press nuotr.

Į verslą atvedė liga

K.Misiuvienė atvirauja, jog prieš devynerius metus apie „Tiens“ kompanijos, su kuria bendradarbiauja ligi šiol, veiklą sužinojo atsitiktinai, ieškodama išeities, kaip pagelbėti sunkiai sergančiam savo mažyliui.

Kristina Misiuvienė/Asmeninio archyvo nuotr.
Kristina Misiuvienė/Asmeninio archyvo nuotr.

„Mano sūnui, sulaukusiam vos 2,5 metukų, buvo suteiktas invalidumas. Jo organizmas priešinosi ko ne viskam – 70 proc. jo odos buvo pažeista.

Kai atrodė, kad jau niekas nebegali mums padėti, atradome „Tiens“ produkciją. Jau po pusės metų sveikata ėmė ženkliai gerėti“, – apie patirtus išgyvenimus pasakojo moteris.

K.Misiuvienė pripažįsta, jog jei ne produktai, padėję jos šeima, vargu ar ji būtų susidomėjusi šio tipo verslu. „Tinklinę rinkodarą įsivaizdavau kaip vaikščiojimą nuo durų iki durų ir siūlymą visokių keistų prekių.

Tačiau susipažinusi su „Tiens“ produkcija supratau, kad tai nieko bendro neturi su tuo, ką aš įsivaizdavau. Čia žmonės siekia vieni kitiems padėti, sustiprinti ne tik savo fizinę sveikatą, bet ir dvasinę“, – pasakoja pašnekovė.

Metė samdomą darbą

Pradėjusi vartoti produktus, K.Misiuvienė ėmėsi ir tiesioginių jų pardavimų. Tiesa, ši veikla kurį laiką jai buvo papildoma, nes tuo metu moteris dirbo apskaitininkės darbą vienoje iš įmonių.

Bet kokia nauja pradžia, kai esi priverstas išeiti iš savo komforto zonos, yra sunki. Tačiau viskas ilgainiui susistyguoja. Kai sau pasakai, ko iš tiesų nori, gyventi tampa žymiai paprasčiau.

Galiausiai, kai papildoma veikla ėmė nešti vis didesnes pajamas, ji metė samdomą darbą. Ar šie pokyčiai buvo lengvi? „Žinoma, kai išėjau iš samdomos darbovietės, iš pradžių buvo sunkoka. Kodėl? Nes pačiai teko susiplanuoti savo laiką, darbus, tikslus.

Bet kokia nauja pradžia, kai esi priverstas išeiti iš savo komforto zonos, yra sunki. Tačiau viskas ilgainiui susistyguoja. Kai sau pasakai, ko iš tiesų nori, gyventi tampa žymiai paprasčiau“, – įsitikinusi pašnekovė.

Galiausiai, motyvuoti veikti skatino ir įvairūs kompanijos organizuojami seminarai bei kelionės. „Mano pradžia buvo labai sėkminga. Padariau didelį šuolį, buvau pastebėta ir gavau nemokamus mokymus Kinijoje. Kompanija mane delegavo kaip vieną iš sėkmingiausių jaunosios kartos atstovių“, – apie sėkmingą startą pasakoja K.Misiuvienė.

Fotolia nuotr./Motyvacija
Fotolia nuotr./Motyvacija

Džiaugiasi kiekviena diena

Verslininkė teigia, jog devynerius metus šią veiklą kasdien vykdo iš širdies. „Kiekviena diena, bendradarbiaujant su „Tiens“ kompanija, mane tiesiog veža“, – su šypsena teigia pašnekovė.

Dažnai vaikai manęs klausia, kaip man sekasi versle. Jie žino, kad tai, ką aš sukursiu, jie paveldės iš manęs ir galės tęsti.

Šiuo metu jos tinklą sudaro apie 320 vartojančių ir veiklą vykdančių žmonių. „Turiu daug labai sėkmingų, augančių ir mane dubliuojančių kolegių, kurios seka mano pėdomis. Labai smagu jas matyti ant scenos, kaip jos auga, savimi didžiuojasi, kaip jų šeimos džiaugiasi“, – kolegų pasiekimais džiaugiasi verslininkė.

Ji teigia, jog negalėtų nė minutei pagalvoti apie grįžimą į samdomą darbą. „Šiandien galiu kiekvieną rytą skirti tik sau – sportuoti, skaityti literatūrą, susitvarkyti svarbiausius namų reikalus. Nepalyginamai daugiau laiko galiu skirti savo šeima, o juk šeima – pats svarbiausias mano prioritetas“, – vykdomos veiklos privalumus vardija verslininkė.

K.Misiuvienės teigimu, jos vykdoma veikla palaipsniui tampa visos šeimos vykdomu verslu: „Dažnai vaikai manęs klausia, kaip man sekasi versle. Jie žino, kad tai, ką aš sukursiu, jie paveldės iš manęs ir galės tęsti.“

Kompanijos „Tiens Group“ įkūrėjas – kinas Li Jinyuanas, pradėjęs savo svajonių verslą prieš 20 metų. Šiuo metu jo sukurta kompanija veikia pasauliniu mastu – yra vykdoma net 110 šalių. Pasaulinei rinkai „TIENS“ pasiūlė unikalius produktus, gaminamus iš natūralių žaliavų, naudojant inovatyvius biotechnologijos pasiekimus ir tradicinės kinų sveikatos tausojimo kultūros patirtį.

Daugiau apie bendradarbiavimo su kompanija „TIENS“ galimybes galite sužinoti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius