-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jackas Dorsey grįžta vadovauti „Twitter“

Jackas Dorsey, vienas iš „Twitter“ įkūrėjų, pirmasis bendrovės direktorius, pirmadienį paskelbtas ketvirtuoju generaliniu bendrovės direktoriumi, praneša įvairūs užsienio spaudos šaltiniai.
Jackas Dorsey
Jackas Dorsey / „Scanpix“ nuotr.

38 metų J.Dorsey birželį  tapo laikinuoju bendrovės generaliniu direktoriumi, o dabar – ir nuolatiniu, rašo wsj.com.

J.Dorsey yra vienas iš „Twitter“ įkūrėjų ir pirmasis įmonės vadovas. Jis taip pat liks vadovauti startuoliui „Square“, kuris ruošiasi IPO (pirminiam viešajam siūlymui).

J.Dorsey laukia sunkia užduotis, kaip pritraukti naujų vartotojų ir toliau tobulinti reklamos produktus, rašo nytimes.com.

„Twitter“ per mėnesį vidutiniškai vartoja 316 mln. vartotojų (antrojo ketvirčio duomenys). Šis rodiklis jau kurį laiką neauga.

Rugpjūtį J.Dorsey, kartu su keliais kitais „Twitter“ vadovais, atskleidė, kad nusipirko bendrovės akcijų už 875 tūkst. dolerių. Šis žingsnis yra vertinamas kaip parama įmonei sumaišties metu, rašo wsj.com.

Pirmadienį kompanija taip pat pranešė, kad 42 metų Adamas Bainas bus vyriausiasis vykdomasis direktorius. Jis vadovavo pajamų ir bendradarbiavimo skyriui nuo 2010 metų rugsėjo. Dar anksčiau jis dirbo „The Wall Street Journal“ savininkei „News Corp“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius