Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Viceministrai palieka Aplinkos ministeriją

Aplinkos ministro pareigas laikinai einantis susisiekimo ministras Rimantas Sinkevičius pasirašė įsakymą dėl aplinkos viceministrų atleidimo jiems prašant.
Aplinkos viceministrė Daiva Matonienė. Asmeninio archyvo nuotr.
Aplinkos viceministrė Daiva Matonienė. Asmeninio archyvo nuotr.

Liepos 11-oji – paskutinė aplinkos viceministrų Daivos Matonienės, Almanto Petkaus ir Lino Jonausko darbo diena Aplinkos ministerijoje.

Vadovaujantis Valstybės tarnybos įstatymu, tokiais atvejais, kai tarnautojai iš pareigų atsistatydina savo noru, išeitinės išmokos jiems nėra mokamos.

Daiva Matonienė aplinkos viceministrės pareigas ėjo nuo 2012 m. gruodžio 21 d. Ji kuravo statybos ir būsto, urbanistikos ir architektūros, teritorijų planavimo ir žemės gelmių sektorius. Viceministrai Linas Jonauskas ir Almantas Petkus darbą Aplinkos ministerijoje pradėjo 2012 m. gruodžio 20 d. Linas Jonauskas kuravo gamtos apsaugos, miškų, saugomų teritorijų ir kraštovaizdžio sektorius, Almantas Petkus – atliekų, taršos prevencijos, vandenų ir ES paramos administravimo sektorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius